Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 9 Νοεμβρίου 2013

Το είπαμε, δεν το είπαμε; Δεν.ΗΜασταν.ΑΡιστεροί...

«Παρών» θα ψηφίσουν - λέει - οι βουλευτές της ΔΗΜΑΡ, στην ψηφοφορία επί της πρότασης μομφής εναντίον της κυβέρνησης που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.
CONGRATULATIONS..."σύντροφοι"!! Άκου..."σύντροφοι"...
Από την άλλη, βεβαίως, πρέπει να παραδεχτώ ότι, οι άνθρωποι κρατούν εδώ και αρκετό καιρό ΜΙΑ ΣΤΑΘΕΡΗ ΑΠΟΨΗ...Γιατί, όπως και τώρα ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΠΑΡΩΝ, ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ...Π Α Ρ Ο Ν Τ Ε Σ ήταν στη λεηλασία της χώρας μας και στην απαξίωση των ελλήνων. 
Εντάξει;

Πάρα πολύ απελπισμένοι είναι οι άνθρωποι της "δημοκρατικής"(???) "αριστεράς" (???). Μαθαίνουν τις διάφορες δημοσκοπήσεις που γίνονται, τα χάλια της παράταξής τους που με το ζόρι και ΑΝ μπαίνουν στη νέα Βουλή...Το κυριώτερο, όμως, είναι ότι μαθαίνουν την άποψη του κόσμου που τους εμπιστεύτηκε την προηγούμενη φορά...Γιατί, αυτοί που δεν τους ψήφισαν, ήξεραν ότι...Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΗΤΑΝ Η ΑΙΤΙΑ...

Και, φυσικά, ήταν απολύτως αναμενόμενο ότι δεν θα υπερψήφιζαν την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ...
Οι μικροπολιτικοί τους στόχοι δεν θα τους επέτρεπαν ποτέ να δεχτούν ότι έσφαλαν. Αντίθετα, τους επιτρέπουν (τα μικροπολιτικά τους συμφέροντα) να τάσσονται εναντίον των συμφερόντων του λαού και της χώρας τους. Να τροφοδοτούν με (επιπλέον) ΘΡΑΣΟΣ τους τοκογλύφους-δανειστές (και θα το επαναλάβω για άλλη μια φορά : ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΠΟΙΩΝ ΚΑΙ πόσων)
Και φυσικά, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, 17 άτομα, αποφασίζουν για ολόκληρο τον ελληνικό λαό...Αποφασίζουν να συνεχιστεί (και να ολοκληρωθεί) Η ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

Η πρόταση δυσπιστίας - ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ - που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ, είναι η μοναδική ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ευκαιρία, να καταλάβουν ΕΝΤΟΣ και ΕΚΤΟΣ ότι, Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΠΩΛΕΙΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΝΕΤΑΙ.

Πιθανή, λέω, ΠΙΘΑΝΗ (ξέρω, ξέρω...ΑΠΙΘΑΝΗ, είναι, αφού..."αντάρτες", κάποιοι, είναι ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ) "πτώση" της δικομματικής κυβέρνησης και προσφυγή στις κάλπες, ενδέχεται να λειτουργήσει τόσο ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΑ, όσο και ως ΑΝΑΧΩΜΑ και ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ κατά της νέας - όπως σχεδιάζεται - λεηλασίας της χώρας μας και ανέχειας των πολιτών της.

Δημήτρης Μ. Χανιωτάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου