Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΠΑΛΙ ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ - ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΛΕΓΚΤΙΚΟ ΟΠΛΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ "ΠΡΑΞΕΩΝ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ" ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ





ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ
            

                                               
     - 28η
ΕΚΤΑΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ              - 2013

Η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σάς καλεί σε έκτακτη συνεδρίαση του σώματος στο Παλαιό Δημαρχείο (Γρ. Γυφτόπουλου 2), την 19η Δεκεμβρίου, ημέρα Πέμπτη και ώρα 20:30 (λόγω προθεσμιών), να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε σχετικά με τα παρακάτω θέματα:

1.    6η Αναμόρφωση προϋπολογισμού του Δήμου Ο.Ε. 2013.

2.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση της υπ΄αριθμ. 652/2013 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής, που αφορά στην τροποποίηση – συμπλήρωση της υπ΄αριθμ. 539/2013 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής, σχετικά με τον καθορισμό τελών καθαριότητας και φωτισμού για το Ο.Ε. 2014.

3.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση οικονομικών καταστάσεων της υπό εκκαθάρισης Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Χαλανδρίου (πρώην ΔΕΠΑΧ).

4.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση πρακτικών Επιτροπής Επίλυσης Φορολογικών Διαφορών (Ν. 1080/80 άρθρο 32 παρ. 6).

5.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση υποβολής πρότασης για χρηματοδότηση του έργου ‘Ανακαίνιση κληροδοτήματος Σαχάλα για αλλαγή χρήσης σε ΚΑΠΗ και προσθήκη ανελκυστήρα’.

6.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για έγκριση άδειας εκσκαφής για την διέλευση δικτύων ΟΤΕ στο Δήμο Χαλανδρίου.

7.    Συζήτηση και λήψη απόφασης για την έγκριση εισόδου – εξόδου οχημάτων στην εκτός σχεδίου περιοχή επί της οδού Δουκίσσης Πλακεντίας αρ. 87, στο Ο.Τ. 699 για ‘Συνεργείο μηχανικών μερών αυτοκινήτου’.



       Χαλάνδρι  16/12/2013
                                                                        Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.


                                                               ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου