Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου 2013

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΡΑ : ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ! ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΖΗΤΗΣΕ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΤΟΥ Σ. ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΥ

Ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης Ανδρεόπουλου επιτέθηκε με σφοδρότητα στην πρόεδρο του Δ.Σ. γιατί - όπως αποκάλυψε δημόσια (το γνωρίζουμε μέρες το θέμα αλλά off the record) - η πρόεδρος του Δ.Σ. ζήτησε από τον Γ.Γ. της Περιφέρειας να εφαρμόσει το νόμο και να βγάλει απόφαση έκπτωσης του Σ. Καραμολέγκου από το αξίωμα του Δημοτικού Συμβουλίου, αφού ήταν απών σε τρεις συνεχείς συνεδριάσεις του σώματος χωρίς την προβλεπόμενη άδεια.

Ο Σ. Καραμολέγκος είπε ότι υπάρχουν και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι που έχουν απουσιάσει σε 3 συνεχόμενα συμβούλια αλλά η κα Χατζηγεωργίου εφαρμόζει επιλεκτικά την συγκεκριμένη διάταξη έκπτωσης για εκείνον απειλώντας την με μήνυση για παράβαση καθήκοντος αφού στις αντίστοιχες περιπτώσεις συμβούλων της παράταξης Κουράση δεν ενήργησε με τον ίδιο αυστηρό τρόπο.

Η πρόεδρος του Δ.Σ. απάντησε ότι τα περιστατικά απουσιών στα οποία αναφέρθηκε ο κος Καραμολέγκο αφορούσαν την περίοδο προεδρίας Νόμπελη και όχι την δική της, άρα δεν ευθύνεται. Απευθυνόμενη μάλιστα στο επικεφαλής της παράταξης Σ. Ανδρεόπουλο ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ότι είχε συζητήσει μαζί του το θέμα πριν προβεί σε ενέργειες προς την περιφέρεια.

Ο Σ. Ανδρεόπουλος απάντησε ότι "ΔΕΝ ΘΥΜΑΤΑΙ να έγινε τέτοια συζήτηση και επιτέθηκε στο προεδρείο.

Η αντιπαράθεση είναι έντονη.
Θα έχετε online ενημέρωση.

HIGΗLIGHT Η Επίθεση του Αεικίνητου στον ανεξαρτητοποιημένο κο Ανδριανάκη: "Δεν πρόσφερες τίποτα στιςς θέσεις ευθύνης από τις οποίες πέρασες"!

Μένουμε προς το παρόν στην περιγραφή. Αλλά αύριο θα σας πούμε πολλά.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου