Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Homines Tatulii και λοιποί υπάλληλοι του Φούχτελ, πληρωμένοι από εμάς, για πλασιέ Γερμανικών, σχετικά άρχηστων πραγμάτων




Πρώτον συγγνώμη αν τα λατινικά μου είναι λανθασμένα, κάθε διόρθωση ευπρόσδεκτη. Δεύτερον συγγνώμη από τον κ. Τατούλη που επικαλούμαι το όνομά του, αν και, μου εξήγησε ένας του σιναφιού του, δεν τους νοιάζει η αρνητική διαφήμιση, διαφήμιση να’ ναι, κι ότι να’ ναι (ναι, θεωρούν ότι ο κόσμος είναι ζώα).

Τρίτον το έχω μάθει το ποίημα του πώς δουλεύει η νέα Κατοχή του Δ’ Ράϊχ: Τους καλείς για φαγητό, μαζεύεις κομπάρσους (από ΜΚΟ, στιφτούνγκ, ΟΤΑ, δεν έχει σημασία) για μπούγιο, βγάζεις φωτογραφίες, τα θύματα είναι από χωριό ούτως ή άλλως, ό,τι να’ ναι τρώνε, και τους στέλνεις πίσω με αναμνηστικές πλακέτες και φωτό να δείχνουν στους Ιθαγενείς.

Και στέλνεις τον λογαριασμό, όπως με τα τέλη σύνδεσης ΔΕΗ ή ΟΤΕ, με τον πρώτο λογαριασμό, Είναι όλα υπολογισμένα…

Οι ΟΤΑ είναι δικαιοδοσία του κ. Φουχτελάκη. Τι θα τους βάλει να αγοράσουν; ΑΠΕ, σκουπιδιάρικα, τίποτα διακόπτες νερού… Και οι ΟΤΑ φαντάζονται ότι θα πληρώνονται για το νερό που έπινε δωρεάν ο κόσμος τόσο καιρό, και για σκουπίδια. Θα δίνουν στους μπατζανάκηδες την υπεργολαβία της δήθεν ανακύκλωσης, θα απειλούν με πρόστιμα της ΕΕ εάν η χωματερή δεν μετονομαστεί σε ΧΥΤΗ, ΨΥΤΑ, ΖΟΤΑ, κλπ. Θα δίνουν σε κουμπάρους εργολαβίες (μετά από Δημοτικούς διαγωνισμούς εγκεκριμένους από την ΔΑΦΝΗ, ή την Περιφέρεια) για “συντήρηση” αιολικών (όπου η συντήρηση θα αφήνει περισσότερο κέρδος από την Ταρίφα). Μικρή καθοδηγούμενη Μαφία, μέχρι να ξεσηκωθεί ο κόσμος και να στείλει ο Φούχτελ κανένα Γερμανό συνταξιούχο για Δήμαρχο, και για …διαφάνεια.

Ο φον Σημίτης κάτι ήξερε όταν κατήργησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση… “Καποδίστριας”… Κατά το “Ρόζα Λούξεμπουργκ”… Λαϊκές δημοτικές ΑΠΕ, οικολογικό ανακυκλωμένο κάτουρο για την λειψυδρία, και testicula Carabelae. Για αυτό όλοι οι Δήμοι, θα αποκτήσουν Οικολόγους Πράσινους… Τέτοιο δημοφιλές κόμμα… Να έχουν να κάνουν κάτι και αυτοί…

Και σε περίπτωση που κάποιος Δήμαρχος δεν θέλει, του πατάνε και υποχρέωση για κοινωνική πολιτική, να έχεις σοσιαληστικές ανάγκες για λεφτά, να μην μπορεί να φορολογήσει, αλλά με Δημοτικά αιολικά (από την Ένερκον ή την Ζήμενς), θα παίρνει ποσοστά από το αυξημένο ρεύμα του γειτονικού Δήμου. O γειτονικός Δήμος, θα εισπράττει από τον δικό μας… Βρε ουστ! Σε περίπτωση που δεν το ξέρετε, όλα αυτά, είναι παραλλαγές του Cloward-Piven… Σε νεο-φεουδαρχικό μοτίβο. 

http://archaeopteryxgr.blogspot.gr/, 9/12/2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου