Παρασκευή, 28 Μαρτίου 2014

Η ΠΕΝΤΕΛΗ ΕΝ ΔΡΑΣΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟ ΑΕΡΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΒΙΟΜΑΖΑΣ ΣΤΟ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟ
Δελτίο Τύπου 

Στη συγκέντρωση της Πρωτοβουλίας Πολιτών Ενάντια στην Καύση Απορριμμάτων στο Πεντελικό Βουνό, οι πολίτες αποφάσισαν, μεταξύ άλλων, να ζητήσουν έκτακτο δημοτικό συμβούλιο με θέμα το εργοστάσιο Αεριοποίησης Βιομάζας που έχει εξαγγείλει ο δήμαρχος κ. Στέργιου.

Η δημοτική κίνηση Πεντέλη Εν Δράσει δεσμεύτηκε να λάβει την πρωτοβουλία να συντονίσει τη δράση αυτή, ζητώντας αρμοδίως την έκτακτη σύγκλιση του δημοτικού συμβουλίου. Το αίτημα έχουν συνυπογράψει όλοι οι σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης.

Σας καλούμε να παραστείτε μαζικά στο έκτακτο δημοτικό συμβούλιο και να στηρίξετε με την παρουσία σας και τις παρεμβάσεις σας την απαίτηση να σταματήσει κάθε ενέργεια για την κατασκευή του εργοστασίου,


Δευτέρα 31 Μαρτίου 2014 , 18:00 μμ στο Δημαρχείο Πεντέλης

Τηρήσαμε τη δέσμευσή μας – τώρα θα μιλήσουν οι Πολίτες της Πεντέλης και των Μελισσίων.Ας μην επιτρέψουμε σε κανένα να σκορπίσει αργό θάνατο στα παιδιά μας, ούτε να υποθηκεύσει το μέλλον του τόπου μας!

Αντώνης Φειδοπιάστης

Πεντέλη Εν Δράσει
Ριζοσπαστική Συνεργασία Πολιτών 

27 Μαρτίου 2014Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όταν οι επικεφαλής της διοίκησης του δήμου αποχωρούν εμείς δεν τους εξουσιοδοτούμε

    Κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την έκδοση του ψηφίσματος κατά της μετεγκατάστασης του ΚΑΖΙΝΟ της Πάρνηθας ο δήμαρχος ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις