Πέμπτη, 6 Μαρτίου 2014

ΠΡΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ Μ. ΚΟΣΥΒΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟ ....

Ακούστε παλικάρια για να συννενοούμαστε:

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ που έχουμε καταθέσει δεσμευτικό και ιεραρχημένο πολιτικό πλαίσιο ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, οι μόνοι που μιλάμε για  ΤΟΝ ΔΗΜΟ  και όχι για τον εαυτό μας ή για την κεντρική πολιτική σκηνή.

ΘΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΚΑ ΣΗΜΕΙΑ  ΣΥΝΕΧΩΣ:

10 ΑΠΛΕΣ, ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ, ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΕΣ  ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΠΗΡΡΕΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ. Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟΥ!


Με όσους έχουμε κοινό τόπο σε αυτά τα 10 σημεία μπορούμε να κουβεντιάζουμε και να συνεργαζόμαστε, αρκεί να μην είναι προσχηματική η προγραμματική σύγκλιση και να μην προκαλούνται στομαχικές διαταραχές στο φιλοθεάμον κοινό από το γλείψιμο κάποιων εκεί που έφτυναν.

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝ  ΞΑΝΑΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ - ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΣΥΒΑ, εσένα το λέω  -  ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΙΔΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΑΛΛΑΓΗ ΜΑΣ ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ,

ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΥΠΟΝΟΗΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ Μιχάλη,

ΑΝ ΤΟ ΠΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΤΡΙΤΟ (ΠΟΥ ΔΕΧΤΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΩΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΑΦΟΥ  Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΤΗΝ ΧΑΡΙΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ) ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΑΓΩΓΗ  ΓΙΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ ΔΥΣΦΉΜΗΣΗ για να βγάλουμε τα σπασμένα των εκλογών.

Κρίνετε εξ ιδίων τα αλλότρια ρε συνάδελφοι! Νομίζετε ότι όλοι είναι σαν τα μούτρα σας!

Τις επόμενες μέρες - θα αναλύσουμε γιατί δεν διατυπώνουν δημόσια  οι άλλες παρατάξεις την συμφωνία τους ή την κριτική τους, στο πλαίσιο που διατυπώσαμε, ενώ προσχηματικά δηλώνουν δεξιά και αριστερά το υποκριτικό "όλοι τα ίδια λέμε μωρέ, δεν λέει τίποτα διαφορετικό η παράταξη ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ και ο Νταβίας".

Έτσι θα δούμε ποιοι υπηρετούν ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ και λειτουργούν με γνώμονα μόνο τα οικονομικά νταραβέρια.

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΦΩΤΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ  ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ και εργολάβους διαπλέκονται.

Διότι όλοι θα δηλώσουν ότι θέλουν να γίνει πχ το δημαρχείο προσχηματικά
Αλλά υπάρχουν λόγοι που δεν γίνεται τόσα χρόνια. 
ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΕΣ.
Κάποιων τα ακίνητα μισθώνονται βλέπετε και προτιμούν να παίρνουν αυτοί το ΧΡΗΜΑ ΣΟΥ δημότη μου, αντί να γίνει αυτό το χρήμα, ΙΔΙΟΚΤΗΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ. 
Και οι λόγοι αυτοί ΕΧΟΥΝ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ και παίζουν πολιτικό παιχνίδι ΣΕ ΚΟΜΜΑΤΑ κεντρικά και τοπικά.
ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΝ ΧΡΙΣΜΑΤΑ (και χρήματα; Ίσως, δεν ξέρω δεν ήμουνα μπροστά.)

ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΦΩΣ ΛΟΙΠΟΝ:

- Στα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ αίτια της καθυστέρησης της ανέγερσης του δημαρχείου και γιατί ακόμα κάποιοι λένε ότι "δεν είναι προτεραιότητα".

- Στην άποψή όλων για το πώς μαζεύουν οι μνημονιάκηδες με ή χωρίς φερετζέ, τα σκουπίδια - που λέει και η Δούρου - και τι είδους επενδύσεις επιλέγονται να γίνουν ή να μην γίνουν.

Γιατί δεν έχουμε χώρο οργάνωσης της καθαριότητας στο Χαλάνδρι; Τι κρύβεται πίσω από την επιτηδευμένη αδράνεια κάποιων, να μένει η υπηρεσία καθαριότητας στις σημερινές απαράδεκτες εγκαταστάσεις και γιατί κάποιοι άλλοι μιλούν στα κείμενά τους για "αγορά κτήματος ανατολικά του νεκροταφείου" ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΑ.


Στην αθλητική πολιτική και την απόλυτη εκχώρηση των αθλητικών χώρων στο ιδιωτικό συμφέρον. Τι και ποιοι κρατούν το Χαλάνδρι αθλητικά υπανάπτυκτο.

Στο Πεύκο Πολίτη, για  την απαράδεκτη και μη εφαρμόσιμη απόφαση για μισερή ένταξη στο σχέδιο και το επιδιωκόμενο πογκρόμ των τσιγγάνων.

Στην ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ της κοινωνικής πολιτικής του ΠΑΝΤΟΚΟΡΟΪΔΕΙΟΥ.

Στην θανάτωση των εργαστηρίων δημιουργικής απασχόλησης ενηλίκων και παιδιών και του δημοτικού σινεμά .
 Ποια ΙΔΙΩΤΙΚΑ συμφέροντα επέβαλλαν να κλείσουν ΑΥΤΟΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΜΕΝΕΣ δράσεις του δήμου που έδιναν διέξοδο ψυχαγωγίας στους δημότες.

ΘΑ ΡΊΞΟΥΜΕ ΦΩΣ ΣΕ ΟΛΑ!

Και θα τα συγκρίνουμε αυτές τις επιβαρύνσεις στην τσέπη του δημότη με κάτι μπαριέρες - που στο κάτω κάτω ΒΑΖΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΑΜΕΙΟ, δεν παίρνουν από το δημόσιο χρήμα -  για να τελειώνουμε με την ΧΥΔΑΙΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ!

 ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΣΥΒΑ, ΣΕ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ: πρόσεχε τα λόγια σου!

Όλα αυτά  τα ΕΧΕΙΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΕ ΕΣΥ, όπως και όλοι σας που το παίζεται ότι γεννηθήκατε εχθές και μάλιστα από κρίνο.

ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΕΤΕΥΤΕΙ ΕΤΣΙ ΠΟΤΕ,  ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ  ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΠΕΚΟΥΛΑΡΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΛΕΙΝΟΛΟΓΟΝΤΑΣ ΜΑΣ ΟΤΙ ΣΥΝΑΛΛΑΣΟΜΑΣΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ!

ΠΑΝΤΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΑΥΤΕΣ.

ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ, ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ.

Με κανένα δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε αν δεν δεχτεί ότι η πολιτική που πρέπει αν εφαρμοστεί είναι βασισμένη στα δέκα σημεία.

Και ξέρουμε ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν θα τα δεχτεί να το πει, ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ DEALS ΜΙΧΑΛΗ ΚΟΣΥΒΑ!

Όπως ξέρεις και ΠΟΣΟ ΚΟΣΤΙΖΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ DEALS στην τσέπη του συνδημότη μας.

Δύσκολα πράγματα αυτά τα "προγραμματικά" για εσάς που φέρατε τον δήμο σε αυτό το χάλι και μιλάτε μόνο για τον εαυτό σας. Δύσκολα για να τα κατανοήσετε.

Αλλά εμείς θα υπερασπιστούμε μια πολιτική ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ για το ΧΑΛΑΝΔΡΙ μέχρι τέλους.

Και έχουμε εμπιστοσύνη στους συνδημότες μας.

Δεν είμαστε όλοι ίδιοι Μιχάλη και μην τραβήξετε άλλο χαρτί γιατί θα τρέχουμε στα δικαστήρια  αντί να αξιοποιήσουμε το προεκλογικό ενδιαφέρον της κοινής γνώμης για να πούμε δυο κουβέντες για το μέλλον του Χαλανδρίου. (όσοι έχουμε κάτι να πούμε).


                                                                                                             ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *