Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ - ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ



Την Τετάρτη 12/03/2014 στις 6μ.μ. στο παλαιό δημαρχείο (ΚΕΠ) Χαλανδρίου, συνεδρίασε ανοικτά η επιτροπή Παιδείας της παράταξής μας με μεγάλη επιτυχία.

Παραβρέθηκαν και συμμετείχαν ενεργά με τις εμπεριστατωμένες τοποθετήσεις τους, μέλη των διοικητικών συμβουλίων των εκπαιδευτικών φορέων που είχαν προσκληθεί: ΕΛΜΕ (Καθηγητές), Σύλλογος «Περικλής» (δάσκαλοι) και η Ένωση Γονέων της πόλης μας .Παραβρέθηκαν επίσης συμπολίτες μας εκπαιδευτικοί , γονείς και οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης μας.
 Ο στόχος αυτής της συνεδρίασης ήταν να εξελιχθεί σε μια συνάντηση γνωριμίας, ανταλλαγής απόψεων, αλληλοενημέρωσης και εντοπισμού των προβλημάτων της Α|θμιας και Β|θμιας εκπαίδευσης στο Δήμο μας.

Καταγράφηκε η παντελής απουσία της δημοτικής αρχής από τα σχολεία της Πόλης μας , τα σημαντικά και χρονίζοντα προβλήματα των κτιρίων και των υποδομών τους, καθώς και το βάθεμα της ταξικότητας της εκπαίδευσης.

 H συνάντηση αυτή είναι η πρώτη από μια σειρά πρωτοβουλιών της παράταξής μας, με στόχο το βάθεμα των σχέσεων συνεργασίας με τους φορείς της εκπαίδευσης στην πόλη μας, και εντάσσεται στο πλαίσιο διαμόρφωσης του προεκλογικού μας προγράμματος και της δημιουργίας κινήματος παιδείας , που θα απαιτήσει και θα επιβάλει την επίλυση των προβλημάτων όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης στο Χαλάνδρι.  
                                      Η επιτροπή Παιδείας
                                  της δημοτικής συνεργασίας

                 ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ με τους ΠΟΛΙΤΕΣ του ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου