Σάββατο, 5 Απριλίου 2014

ΕΙΣΤΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!! ΚΑΙ ΝΑΙ ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΣΟ ΚΑΝΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΎΨΟΥΜΕ!

Η κατρακύλα του πιο ανίκανου και επικίνδυνου δημάρχου που πέρασε από το Χαλάνδρι συνεχίζεται.

Η πληροφορία είναι ως προς το ένα μέρος της σίγουρη και μένει να τσεκαριστεί και ως προς το δεύτερο:

ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.

Δεν υπάρχει ντροπή πλέον, δεν υπάρχουν φραγμοί, δεν υπάρχει καμία ΗΘΙΚΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ, ούτε απέναντι στα ίδια τα παιδιά μας από την ΚΛΙΚΑ που διοικεί τον δήμο προκειμένω να παραμείνει στις καρέκλες.

Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΣΧΕΣΕΩΝ, ΟΙ ΑΛΛΗΛΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΧΥΔΑΙΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΗ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΜΕ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΩΝ - ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΩΝ - ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ.

Μετά το ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ που αν μπείτε μέσα για να εξυπηρετηθείτε ως δημότες θα διαπιστώσετε ότι έχει μετατραπεί σε εκλογικό κέντρο του Κουράση, αφού υπάρχουν παντού προεκλογικά του φυλλάδια,

Μετά την ΕΦΟΡΙΑ - που έγινε εκλογικό κέντρο και ξαναγίνεται αφού ένας ολόκληρος συνδυασμός συγκροτείται από πρώην και νυν υπαλλήλους της,

μετά το ΙΚΑ,

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΕΣ;;;;

ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΡΘΕΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΑΣ - ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ - ΘΑ ΜΕΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΞΗ;

ΑΝΤΕ ΝΑ ΧΑΘΕΙΤΕ!

Αυτή είναι η δημοκρατία που πιστεύουν!

Ο πολίτης για να εξυπηρετηθεί, να διευθετήσει τις υποθέσεις του με την εφορία, να ζητήσει έναν διακανονισμό, να κάνει την δουλειά του στο ΙΚΑ, ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ πλέον, πρέπει να μετατραπεί πρώτα ΣΕ ΠΕΛΑΤΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!

Γιατί μη μας πει κανείς ότι η εμπλοκή ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ σχολείου στην εκλογική διαδικασία  και μάλιστα διευθύντρια λυκείου, ότι δεν αφήνει δικαιώματα παρεξηγήσεων και δεν δημιουργεί συνθήκες ψυχολογικού εκβιασμού για γονείς και μαθητές.

Επιτέλους πρέπει να υπάρξει ένα ΝΟΜΙΚΟ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ για δημόσιους λειτουργούς που πολιτεύονται στις αυτοδιοικηικές εκλογές, όπως ισχύει για τις βουλευτικές.

ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΑΣΥΜΒΙΒΑΣΤΟ ΗΤΑΝ ΣΕΒΑΣΤΟ ΕΘΙΜΙΚΩ ΔΙΚΑΙΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΑΣΚΑΛΟΣ ή ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΚΕΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΕΒΟΤΑΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ!

ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΕ!

ΥΓ: ΝΑΙ ΡΕ ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ! ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ: "Θα ψηφίσετε αυτόν που φωνάζει"!
ΘΑ ΤΡΩΤΕ ΚΡΑΞΙΜΟ ΞΕΓΥΡΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ!
ΘΑ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΔΥΝΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΣΑΣ!

ΥΓ2: Ανεπιβεβαίωτη πληροφορία λέει ότι ήδη η υποψήφια μοίρασε προεκλογικό της υλικό στους μαθητές της τρίτης λυκείου - ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΑΞΕΙΣ!

ΑΝ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΗΝ ΚΡΑΞΟΥΜΕ ΕΠΩΝΥΜΩΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Όταν οι επικεφαλής της διοίκησης του δήμου αποχωρούν εμείς δεν τους εξουσιοδοτούμε

    Κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για την έκδοση του ψηφίσματος κατά της μετεγκατάστασης του ΚΑΖΙΝΟ της Πάρνηθας ο δήμαρχος ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις