Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 27 Απριλίου 2014

ΑΝΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟΚΟ Αθλητικός Ομιλος Καλαθοσφαίρισης "ΧΑΛΑΝΔΡΙ" με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνει ότι, η Ανδρική του Ομάδα κατέλαβε την πρώτη θέση στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας Ε.Σ.Κ.Α. και ανήλθε στην Α' Κατηγορία, συμβάλλοντας έτσι και στην άνοδο του επιπέδου του τοπικού αθλητισμού.

Το επίτευγμα αυτό αποκτά ιδιαίτερη σημασία αν ληφθεί υπόψη ότι αντιμετώπισε νικηφόρα με 3 μόνο προπονήσεις της μίας ώρας και ένα τέταρτο την εβδομάδα, ομάδες που έκαναν 5 προπονήσεις της μιάμιση ώρας.

Το μειονέκτημα τούτο οφείλεται στην άνιση κατανομή των τοπικών σωματείων στα δύο υπάρχοντα κλειστά γήπεδα.

Ο Αθλητικός Ομιλος Καλαθοσφαίρισης "ΧΑΛΑΝΔΡΙ" με ιδιαίτερη χαρά και ικανοποίηση ανακοινώνει ότι, η Ανδρική του Ομάδα κατέλαβε την πρώτη θέση στη βαθμολογία του Πρωταθλήματος Β' Κατηγορίας Ε.Σ.Κ.Α. και ανήλθε στην Α' Κατηγορία, συμβάλλοντας έτσι και στην άνοδο του επιπέδου του τοπικού αθλητισμού.


Το επίτευγμα αυτό αποκτά ιδιαίτερη σημασία αν ληφθεί υπόψη ότι αντιμετώπισε νικηφόρα, με 3 μόνο προπονήσεις της μίας ώρας και ένα τέταρτο την εβδομάδα, ομάδες που έκαναν 5 προπονήσεις της μιάμιση ώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου