Εμφανιζόμενη ανάρτηση

Όμιλος ΙΑΣΩ: Μοναδικές Διακρίσεις στα Healthcare Business Awards 2019

Ο Όμιλος ΙΑΣΩ απέσπασε 4 βραβεία για το υψηλό επίπεδο της ιατρικής φροντίδας και των παρεχόμενων υπηρεσιών, για την επένδυση του σε νέες ...

Τρίτη, 15 Απριλίου 2014

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΕΡΤΑΣ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥΓεννήθηκα στο Χαλάνδρι στις 26/10/1966, τελείωσα το 1ο Δημοτικό, 1ο Γυμνάσιο και 1ο Λύκειο Χαλανδρίου.

Στα μαθητικά μου χρόνια, προσπαθούσα πάντα να μετέχω στα κοινά της πόλης μας, μέσα από τις όποιες σχολικές δραστηριότητες.

Αυτό όμως που επικράτησε, ήταν η ενασχόλησή μου με τη μουσική και συγκεκριμένα σε διάφορα μουσικά σχήματα που φτιάχναμε εκείνη την εποχή με σκοπό να «επενδύουμε» μουσικά τις εκδηλώσεις του σχολείου.

Η τότε παρέα Νίκος Παραβατός, Νώντας Μαγουλάς, Δημήτρης Πέτρουλας, Γιάννης Μπάβας., έμελλε να επηρεάσει και τα επόμενα χρόνια μου.

Με τον Νίκο Παραβατό ξεκινάμε το μουσικό σχήμα «Vogue Noir» το 1987 και συμπορευτήκαμε, σε επαγγελματικό επίπεδο πλέον, έως το 1990 στην Ελλάδα και ως το 1993 Λονδίνο.

Οι  σπουδές ανάλογες, ηχοληψία στις σχολές Παπαντωνοπούλου και Marketing στο BCA.

Στο Λονδίνο απέκτησα και την εξειδίκευση στο marketing – δημόσιες σχέσεις της μουσικής βιομηχανίας.

Με την επιστροφή μου ασχολήθηκα με την οικογενειακή μας επιχείρηση 1993 - 2005 (κέντρα προσχολικής αγωγής Μελωδία στο Μαρούσι) και παράλληλα ήμουν ιδιοκτήτης διαφημιστικού γραφείου 1994 – 2009.

Την περίοδο αυτή ξανασυναντήθηκα με τον καλό μου φίλο και συμμαθητή Άγγελο Νταβία.

Με τον Άγγελο είχαμε συναντηθεί πολλές φορές σε κοινούς αγώνες για διάφορα θέματα αλλά η πραγματική συμπόρευση ξεκίνησε το 2002 με την συμμετοχή μου στην παράταξη ΤΟ.Ρ.Α.

Αυτό ήταν και η αιτία να εμπλακώ και διοικητικά στο Δήμο με τη συμμετοχή μου ως μέλος του ΔΣ της Δ.Ε.Π.Α.Χ. αλλά και ως διευθυντής της.

Είμαι παντρεμένος με την Κάλλη και έχουμε δύο κόρες 16 και 13 χρονών.

Τώρα γιατί με τον Άγγελο και «Χαλάνδρι αλλάζουμε πορεία»;

Γιατί το όραμα, η αγάπη, η πρόταση για το Χαλάνδρι μας είναι κοινή, τόσο απλά και αυτό καλώ να κάνουν όλοι όσοι αγαπούν τη πόλη μας.

Τους καλώ να στρατευτούν για να αλλάξουμε πορεία.

Λέρτας Δημήτρης        

                
ΣΧΟΛΙΟ ΑΓΓΕΛΟΥ ΝΤΑΒΙΑ: 

(τώρα πρέπει αν το κάνω και αυτό ....)

Ό Δημήτρης είναι η ψυχή αυτής της παράταξης, είναι  συνιδρυτής για να μην πω ιδρυτής, είναι το θεμέλιο πάνω στο οποίο χτίστηκε.

Ο Δημήτρης είναι σίγουρα ένας αληθινός φίλος αλλά αυτό δεν είναι ο λόγος που προτείνω να επιλεγεί από την τοπική κοινωνία και να είναι στο δήμο.

Λόγος για να στηριχτεί είναι ότι είναι ένα ικανότατο στέλεχος, ένας πολύτιμος συνεργάτης των άλλων  - γιατί πάντα παίζει ομαδικό, συλλογικό παιχνίδι όπου ΄καλείται να προσφέρει - ένας πολίτης με άποψη και αποτελεσματικότητα.

Όλοι ξέρουν στο Χαλάνδρι ότι με ό,τι καταπιάστηκς ο Λέρτας το έκανε με πολύ μεράκι, πολύ δουλειά και μετρήσιμο αποτέλεσμα χωρίς να χρησιμοποιήσει ποτέ μεγαλοστομίες και σάλτσες.

Είτε στην δημοτική επιχείρηση (ΔΕΠΑΧ) παλιότερα, είτε στο κίνημα γονέων της πόλης  (Σύλλογοι και Ένωση) όλοι συνομολογούν ότι τέτοιοι πραγματικά ενεργοί πολίτες δεν μπορεί και δεν πρέπει να μην αξιοποιούνται για το κοινό όφελος.

Καλή επιτυχία Δημήτρη ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *