Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 3 Απριλίου 2014

ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΨΗΦΙΣΕΤΕ



1. Θα απαλλοτριώσουμε το κτήμα Πραμπόπουλου και θα το μετατρέψουμε σε πολιτιστικό χώρο για εκθέσεις, εργαστήρια ζωγραφικής και εικαστικών - όλα βεβαίως δωρεάν διότι εμείς έχουμε πιο μεγάλη ευαισθησία για τον πολιτισμό.
 Επειδή θα αναγκαστούμε να βγάλουμε τα παιδιά που το έχουν καταλάβει θα τους αγοράσουμε μια μονοκατοικία για να συνεχίζουν απρόσκοπτα την δραστηριότητά τους.

2. Θα απαλλοτριώσουμε το σπίτι της Τζίνας Μπαχάουερ και θα το μετατρέψουμε σε χώρο όπου θα παρέχονται δωρεάν μαθήματα μουσικής σε κατοίκους του Χαλανδρίου και των γύρω δήμων.

3.  Στο κτήμα Μαμόπουλου θα φτιάξουμε μια θεατρική σκηνή που θα μπορεί να καλύψει τις ανάγκες των βορείων προαστίων. ΜΕΓΑΛΗ, όχι κανένα θεατράκι 200 ατόμων. Ελπίζω να πειστήκατε ότι έχουμε τον πολιτισμό σε πρώτη προτεραιότητα.

4. Θα απαλλοτριώσουμε το κτήμα Δουζένη για να κάνουμε ΒΕΒΑΙΩΣ άλλον ένα πολιτιστικό χώρο (γιατί κάποιοι δεν είχαν πειστεί αρκετά ότι έχουμε ψηλά στην ατζέντα μας τον πολιτισμό και τώρα τους της φέραμε).

5. Θα φτιάξουμε έναν μεγάλο κλειστό και έναν μεγάλο ανοικτό κινηματογράφο γιατί σε όλα τα βόρεια προάστια έχουν μειωθεί τα σινεμά. Η πρόσβαση σε αυτούς βεβαίως θα είναι εντελώς δωρεάν.

6. Θα αγοράσουμε από το ΤΑΙΠΕΔ το γήπεδο του Απόλλωνα και θα το χαρίσουμε στην ομάδα.

7. Όλοι οι αθλητικοί χώροι θα παραχωρηθούν δωρεάν στα αθλητικά σωματεία για να κάνουν απρόσκοπτα την δουλειά τους και να μαζεύουν τις συνδρομές των δημοτών για να κάνουνε μεταγραφές παικτών από άλλες περιοχές για να γνωρίζει κόσμος και να δένεται με την πόλη μας.
Ο δήμος αναλαμβάνει να έχει με δικά του έξοδα τους αθλητικούς χώρους ΤΖΙΤΖΙ, να προσφέρει στους συλλόγους αθλητικό υλικό, προπονητές, γιατρούς και από έναν μασέρ για τους τραυματίες.

8. Θα καταργήσουμε τις διαφημίσεις από τους δημόσιους χώρους και τα τραπεζοκαθίσματα που προσβάλουν την αισθητική μας και θα μειώσουμε τα δημοτικά τέλη μέχρι μηδενισμού, ξεκινώντας από τα μπαρ και τα φαγάδικα.

9. Θα προσλάβουμε όλους τους ανέργους του δήμου σε μόνιμες θέσεις εργασίας. Οι διορισμένοι δεν θα κουράζονται γιατί όλη την δουλειά (καθαριότητα, φρεάτια, βοήθεια στο σπίτι κλπ) θα την κάνουν κοινωνικά ευαίσθητοι πολίτες - εθελοντές για να αποδεικνύουν την κοινωνική τους ευαισθησία.

10. Όλες οι παραστάσεις στο θέατρο της ρεματιάς (και βεβαίως και στο καινούργιο θέατρο που θα φτιάξουμε, το μεγάλο κλειστό) θα είναι δωρεάν. Όλοι οι συντελεστές των παραστάσεων (ηθοποιοί, μουσικοί, σκηνογράφοι, φροντιστές κλπ) θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αφιλοκερδώς για να στηρίξουν την υλοποίηση των ειδικών ευρωπαϊκών προγραμμάτων για τον πολιτισμό, προγράμματα τα χρήματα των οποίων θα διαχειρίζονται πτωχοί πλην τίμιοι αλλά ευαίσθητοι και με υψηλή αισθητική επιχειρηματίες!

11. Θα απαλλοτριώσουμε όλα τα ελεύθερα οικόπεδα και θα τα κάνουμε πάρκα, πράσινο και παιδικές χαρές. ΠΑΝΤΟΥ!

12. Θα βάλουμε υπόγειους αυτόματους κάδους απορριμμάτων σε όλο το Χαλάνδρι. Κάδους που βάζεις μέσα τα σκουπίδια και τα εξαφανίζουν μόνοι τους.

13. Θα ορίσουμε ελάχιστο δημοτικό επίδομα 300 ευρώ σε κάθε οικογένεια του Χαλανδρίου.

14. Θα κάνουμε πεζόδρομους. Πολλούς πεζόδρομους.
Ειδικά ο δρόμος ο δικός σου αναγνώστη μου, εκεί που μένεις, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ.

15. Θα φτιάξουμε περιφερειακά γκαράζ γύρω από το κέντρο για να παρκάρεις. Το πού θα σας το πούμε μετά.
Μια ιδέα που έπεσε στο τραπέζι είναι να γκρεμίσουμε το κτίριο της εφορίας και των διοικητικών υπηρεσιών αυτού του ΙΚΑ (που σας καταπιέζουν και σας παίρνουν και τα λεφτά) και να κάνουμε εκεί από ένα γκαράζ.

16. Θα πλένουμε κάθε πρωί τους κάδους με διπλάσιο ΑΜΜΟΝΙΑΖΟΛ.

17.  Θα βάλουμε φώτα. ΠΑΝΤΟΥ! Θα κάνουμε τη νύχτα μέρα.

18.  Θα πάρουμε πολλά λεφτά από την ΕΕ. ΤΣΑΜΠΑ, όχι δάνεια και βλακείες. Θα κάνουμε παντού το πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ, το οποίο εμείς δεν θα το κάνουμε με δανεισμό αλλά θα μας το χαρίσουν γιατί είμαστε πονηροί και παλιά ήμασταν φίλοι με υπουργάρα και έχουμε τα μέσα.
Προγράμματα υπάρχουν. Θα βάλουμε και διπλά τζάμια στα σχολεία (μην κοιτάς που τώρα δεν έχουν ούτε μονά, θα δεις μόλις βγούμε τι θα γίνει στα σχολειά).

19. Θα φτιάξουμε δημοτικό νοσοκομείο. Τα δημοτικά ιατρεία είναι πολιτική της προηγούμενης δεκαετίας και θα καλύπτουν μόνο πρωτοβάθμια φροντίδα δημοτικής υγείας. Το δημοτικό νοσοκομείο θα έχει όλες τις ειδικότητες, εργαστήρια, μονάδες νοσηλείας και βέβαια θα είναι εντελώς δωρεάν.

20.  Θα έχουμε ειδική υπηρεσία στο κέντρο όπου μόλις φτάνεις θα παίρνει το αυτοκίνητό σου και θα φροντίζει να το παρκάρει για να μην ταλαιπωρήσε.
Με ειδικό μηχανισμό - μπίπερ θα ειδοποιείς τρία λεπτά πριν το ξαναχρειαστείς και θα στο φέρνουν το αμάξι εκεί που είσαι. ΝΕΑ ΚΟΛΠΑ.

21. Η δημοτική συγκοινωνία θα ενισχυθεί με 60 λεωφορεία που πηγαίνουν μόνα τους, χωρίς οδηγό όπου θες εσύ. Τα παρωχημένα δρομολόγια δεν μας καλύπτουν εμάς.

22. Τα ΚΑΠΗ είναι ένας απαρχαιωμένος θεσμός με χαμηλού επιπέδου υπηρεσίες. Θα φτιάξουμε δημοτικό οίκο ευγηρίας - ξενοδοχείο με διαμονή 4 αστέρων (αρχικά) μετά θα το κάνουμε 5άρι αλλά εμείς δεν τα υποσχόμαστε όλα μαζί.

23. Το ΠΑΤΗΜΑ είναι υποβαθμισμένο. Μόλις εκλεγούμε θα το αναβαθμίσουμε.

24. Το ΚΑΤΩ Χαλάνδρι είναι υπανάπτυκτο. Μόλις μας ψηφίσετε θα αναπτυχθεί.

25. Το ΠΟΛΥΔΡΟΣΟ είναι ξεχασμένο. Θα το θυμηθούμε αμέσως μόλις βγούμε.

26. Ο ΣΥΝΟΙΚΙΣΜΟΣ χρειάζεται φροντίδα. Θα τον φροντίσουμε.

27. Η ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ενοχλείται από την Κηφισίας. ΘΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ! (Την Κηφισίας).

28. ΤΟ ΜΕΤΡΟ δεν ήρθε στο κέντρο, άκου φίλε μου, το πήγαν στο Αεροδρόμιο που είναι κατά την άλλη μεριά. ΑΙΣΧΟΣ!!!  ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ!

29. Δημαρχείο θα κάνετε; Ένα μόνο; Δύο που λένε οι τσουρούτηδες; ΕΜΕΙΣ ΟΧΙ!
ΤΡΙΑ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ θα φτιάξουμε. Ένα στο ΟΤ 50, ένα σε πάνω από το θέατρο που θα κάνουμε στον Μαμόπουλο και ένα στο ΠΑΤΗΜΑ. Και θα κρατήσουμε μισθωμένα και τα σημερινά μην χάσουν οι άνθρωποι και τα νοίκια.
ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΟΧΟ: Σε κάθε εργαζόμενο στον δήμο θα αναλογεί ακριβώς όσος χώρος αναλογεί σε κάθε εργαζόμενο στο κτίριο των κοινωνικών δομών: :Ένας ανά 70 τ.μ.
Να έχουν την άπλα τους οι άνθρωποι.

30. Θα φτιάξουμε ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ. Και θα δώσουμε σε όλους τους Χαλανδράαίους ΑΤΟΚΑ δάνεια για να ξοφλήσουν τα παλιά που έχουν στις άλλες τράπεζες.

31. ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

32. ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ.

33. ΟΙ ΠΑΡΑΓΩΓΟΙ ΘΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΔΩΡΕΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ και θα στέλνουν τον λογαριασμό στον δήμο.

34. Η κυβέρνηση δίνει την μάχη για να σώσει την χώρα από την χρεοκοπία και να την κρατήσει στο ΕΥΡΩ. Πρέπει να της συμπαρασταθούμε και να μην έχουμε απαιτήσεις γιατί η εποχή που οι φόροι των πολιτών πήγαιναν για παιδεία, υγεία και τέτοιες πολυτέλειες πέρασαν και οι δήμοι πρέπει επιτέλους να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους απέναντι στον πολίτη και να συμπαραταχθούν στην προσπάθεια σωτηρία της χώρας, ΚΑΤΑΒΑΛΛΟΝΤΑΣ ΜΗΝΙΑΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ.

Το πρόγραμμά μας είναι απολύτως εφαρμόσιμο με μία μόνο προϋπόθεση:

Να παραχωρηθεί στον δήμο μας ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ!!!!!
(Μαζί με την άδεια εκτύπωσης ΠΕΝΤΑΚΟΣΑΕΥΡΩΝ).

Στην πόλη μας βρίσκεται πρέπει και μπορούμε να το διεκδικήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ!

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΟΥΜΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου