Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΙΔΑΣ - Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ FB HARRIS PAPPAS - ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ

Με προσωπική δήλωσή του στο fb - από όπου τα τελευταία χρόνια σχολιάζει καθημερινά την μνημονιακή πραγματικότήτα, με τον δικό του μοναδικό τρόπο ο HARIS PAPPAS - κατά κόσμον ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΙΔΑΣ μπαίνει στην μάχη με τα τοπικά προβλήματα με τον συνδυασμό Χαλάνδρι Αλλάζουμε Πορεία





Η δήλωση του ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΙΔΑ στο facebook:

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ.


ΕΧΟΝΤΑΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΠΟ ΤΟ 1997 ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΒΙΩΝΩ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΧΡΟΝΙΖΟΝΤΑ , ΑΛΥΤΑ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΙΚΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΟΥ.
ΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΧΑΡΑ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΝΤΑΒΙΑ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ "ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ".
Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΡΑΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΤΑ ΛΙΜΝΑΖΟΝΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.
ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΟΝΟ ΟΠΛΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΟΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ.


ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΥΠ. ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΝΤΑΒΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΟΥ Γ. ΠΑΠΙΔΑ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ:
Η ιστορία του Γιώργου στο κίνημα είναι γνωστή από την εποχή της δικτατορίας και τα πρώτα χρόνια της μεταπολίτευσης. Είναι μεγάλη μας τιμή η συμμετοχή του στην παράταξή μας.
Μαζί με  ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΟΡΕΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου