Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΝΑΒΟΛΗΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ



Την Τετάρτη είχαμε προγραμματίσει την μία από τις δύο ανοικτές εκδηλώσεις μας αυτή του διαλόγου που θέλουμε να κάνουμε με τους δημότες.

Η δεύτερη ήταν η κεντρική προεκλογική ομιλία του υπ. δημάρχου Άγγελου Νταβία στην Πλατεία την Δευτέρα στις 12 Μαΐου.

Κατόπιν ωρίμου και πολύωρης σκέψεως και 2 συσκέψεων η εκδήλωση της Τετάρτης δεν θα πραγματοποιηθεί.

Οι λόγοι είναι δύο:

1ος λόγος: Ο δήμος μας ζήτησε (όλως τυχαίως)  αλλαγή ώρας - από 7 σε 8 - για να μας διαθέσει την αίθουσα, γιατί για την αυταρχική και αντιδημοκρατική διοίκηση των παραγόντων του κ.  Κουράση προτεραιότητα έχει η εκδήλωση ενός ΔΙΚΟΥ ΤΟΥΣ υποψηφίου δημοτικού συμβούλου, της εκδήωσης μιας δημοτικής παράταξης.
Αυτοί ήταν όλη την τετραετία, αυτοί είναι και τώρα.

Μας είπαν λοιπόν ότι θα υπάρχει εκδήλωση της παράταξης Κουράση πριν από εμάς και εμείς θα μπούμε στην αίθουσα μόλις τελειώσει - κατά τις 8 το βράδυ.

ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΠΑΊΖΟΥΜΕ ΞΥΛΟ - αν καθυστερήσει η προηγούμενη εκδήλωση - και θα καταταλαιπωρήσουμε τους φίλους μας που θα μας τιμήσουν με την παρουσία τους,  να περιμένουν πότε θα τελειώσει η εκδήλωση του υποψηφίου του Κουράση, για να μπούμε μέσα και να κάνουμε την εκδήλωσή μας. Και με μισή κουβέντα παραπάνω θα πλακωθούμε. Μπα, δεν λέει.

ΟΧΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ.
ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΌ.
ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ στις 25 ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ!

2ος λόγος: Στην πλατεία Χαλανδρίου ανακοινώθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ ότι τελικά θα γίνει ακριβώς την ίδια ώρα,  η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση Βόρειου Τομέα της υποψήφιας Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου που είχε αναβληθεί, και επαναπρογραμματίστηκε.

Ουσιαστικά η συγκέντρωσή μας θα μπορούσε να καταγγελθεί (από γνωστούς καλοθελητάδες) ακόμα και σαν αντισυγκέντρωση στην Ρένα Δούρου και αυτό δεν το επιθυμούμε σε καμία περίπτωση.

Έτσι αποφασίσαμε να συγχωνεύσουμε τις δύο εκδηλώσεις μας σε μία.


ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 12 ΜΑΪΟΥ ΣΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΔΕΝ ΘΑ  ΒΓΑΛΕΙ ΛΟΓΟ ΣΤΟΥΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ ΩΣ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΟΣ!

ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΝΕΛ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΘΑ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ, ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ !

 ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΟΙΚΤΑ!

ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ!

ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΙΣ ΠΡΟΦΑΝΕΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΠΙΕΣΟΥΝ!

Παρακαλούμε τα μέλη της παράταξης και τους φίλους να διακινηθεί η συγκεκριμένη ανακοίνωσή μας  στα social media για να ενημερωθούν όσοι θα πήγαιναν την Τετάρτη στο κέντρο νεότητας.

Παρακαλούμε όλους τους φίλους μας να προγραμματίσουν από σήμερα την παρουσία τους, την άλλη Δευτέρα στις 7 στην κεντρική πλατεία Χαλανδρίου με το καρεκλάκι και το νεράκι τους - θα έχουμε και εμείς καρέκλες - ώστε να κάτσουμε και να κουβεντιάσουμε για την πόλη, τα προβλήματά της, τις προτεραιότητες της επόμενης πενταετίας και να δώσουμε την απάντηση του Χαλανδρίου.

Δεν θα πέσουμε στις παγίδες τους.
Θα τους αφήσουμε να σχεδιάζουν προβοκάτσιες και εμείς θα επικοινωνούμε  με τους δημότες.


ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου