Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

ΤΑΣΟΣ ΒΑΦΕΑΣ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ


Γεννήθηκε στο Χαλάνδρι το 1950 όπου και μένει μέχρι σήμερα.
Είναι παντρεμένος και έχει τρία παιδιά.

Σπούδασε δημοσιογραφία, επικοινωνία με μεταπτυχιακές σπουδές στο marketing.

Έχει διατελέσει πρόεδρος σχολικής επιτροπής, πρόεδρος συλλόγων γονέων στο 4ο δημοτικό, 4ο γυμνάσιο και 4ο λύκειο, πρόεδρος του εξωραϊστικού συλλόγου Κάτω Χαλανδρίου.

Ιδρυτικό μέλος της ΤΟΡΑ το 2002, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Κώστα Παττακού το 2010.

ΣΧΟΛΙΟ ΑΓΓΕΛΟΥ ΝΤΑΒΙΑ:

Ο Τάσος Βαφέας είναι πάλι κοντά μας - και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά - αφού ο Τάσος είναι συνιδιοκτήτης, συνιδρυτής αυτής της πολύχρονης αυτόνομης διαδρομής στην τοπική κοινωνία από το 2002 και από αυτή δεν απομακρύνθηκε ούτε μία στιγμή.

Το γεγονός ότι δεν μπορεί να αφιερώσει φέτος στην προσπάθειά μας, τον χρόνο που θα ήθελε και που πάντα αφιερώνει στις μάχες, καθιστά την συμμετοχή του ακόμα πιο σημαντική, συγκινητική, τιμητική και κυρίως πολύτιμη.

 Επιτρέψτε μου. απευθυνόμενος στους πολυάριθμους φίλους του Βαφέα στο Κάτω Χαλάνδρι μια μικρή υπέρβαση του πολιτικού καθωσπρεπισμού και της ίσης απόστασης από όλους τους υποψηφίους του συνδυασμού που πρέπει να διατηρήσω, να τους ζητήσω, ειδικά φέτος, να τιμήσουν με την στυαροδοσία τους και τον Τάσο, για την πολύχρονη προσφορά του, ακόμα και αν δεν προλάβει να τους επισκεφτεί και να τους δώσει την κάρτα υποψηφίου.

Και είμαι σίγουρος ότι όλοι ξέρουν το γιατί, ίσως, δεν θα προλάβει να το κάνει.

ΣΕ ΕΥΧΡΙΣΤΩ ΤΑΣΟ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου