Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΚΟΥΝΤΟΥΦΛΑΣ - ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ



Γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Χαλάνδρι το 1963.


Είμαι παντρεμένος με τη Κατερίνα Γεωργάκη από το 1994 και έχουμε δύο παιδιά, την Ηλιάνα και τη Μυρτώ.


Είμαι τελειόφοιτος της Διπλαρειου Σχολής με την ειδικότητα του σχεδιαστή επίπλου και από το 1986 έως το 2013 ήμουν ελεύθερος επαγγελματίας κατά κύριο στα έπιπλα κουζίνας.

Από το 2013 είμαι πωλητής στην εταιρεία Εurodoor.

Η αγάπη και το ενδιαφέρον μου για τα κοινά εκδηλώθηκε από τo 1985, όπου συμμετείχα ενεργά στο ΠΑΣΟΚ ως γραμματέας τοπικής οργάνωσης από το 1988 έως το 1994, στην νομαρχιακή επιτροπή από το 1994 έως το 1998 όπου γνωριστήκαμε και συνεργαστήκαμε με τον Άγγελο Νταβια.
Από το 1983 έως και το 1989 αγωνίστηκα στην ομάδα μπάσκετ της Τούφας Χαλανδρίου γνωρίζοντας μεγάλες επιτυχίες.

Το 1990 έως και 1992 στην ομάδα του Γαλατσίου και ξαναγύρισα στην Τούφα Χαλανδρίου οπού έκλεισα την καριέρα μου το 1994.


Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες

Με ξεκάθαρα και ειλικρινή λόγια θέλω σε όλους να γνωστοποιήσω πως η κίνηση μου αυτή, να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος έγινε γιατί θέλω με όλες μου τις δυνάμεις να προσφέρω στο τόπο μας, θέλω να συνεργαστώ με όλους τους συνδημότες για να λύσουμε στο ακέραιο τα προβλήματα του τόπου μας και να πραγματοποιήσουμε με έργα τις ιδέες που έχουμε όλοι μαζί και που σίγουρα θα αλλάξουν προς το καλύτερο την μορφή του δήμου μας.

Όμως δεν πρέπει να μείνουμε στα λόγια αλλά θα πρέπει να προχωρήσουμε δυναμικά με πράξεις και έργα.

Πιστεύω πως σε αυτές τις εκλογές θα πρέπει να βάλουμε στην άκρη τις πολιτικές μας ιδεολογίες και να ψηφίσουμε πρόσωπα, ανθρώπους που έχουν ψυχικά αποθέματα και γνώσεις για να υπηρετήσουν το σύνολο της τοπικής κοινωνίας και το συμφέρον του Δήμου Χαλανδρίου.

Να ψηφίσουμε ανθρώπους που θα αφουγκρασθούν τον παλμό της τοπικής κοινωνίας, που θα αφουγκρασθούν την γερουσία και την νεολαία του τόπου.

Θέλω να σας διαβεβαιώσω πως είμαι ένας από τους ανθρώπους που σε καμία περίπτωση δεν εξυπηρετώ και δεν θα εξυπηρετήσω τα μικροσυμφέροντα των λίγων αντίθετα θα συγκρουστώ μαζί τους

Σας καλώ όλους να ενωθούμε να μονιάσουμε για να πετύχουμε τους στόχους μας και να γίνουν έργα πνοής για τον Δήμο Χαλανδρίου, να λύσουμε σημαντικά προβλήματα, να απομονώσουμε τα μικροσυμφέροντα των λίγων και να εργαστούμε όλοι μαζί για τα συμφέροντα του τόπου.

Με φιλικούς και εγκάρδιους χαιρετισμούς

Γεώργιος Σκουντούφλας του Κωνσταντίνου
Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος


ΣΧΟΛΙΟ ΑΓΓΕΛΟΥ ΝΤΑΒΙΑ:

Το ιστορικό ΠΑΣΟΚ, όχι εκείνα τα κακέκτυπα των τελευταίων παρακμιακών χρόνων -  οι χιλιάδες σύντροφοι που εκτός του εξουσιαστικού κόλπου στήριξαν το ΠΑΣΟΚ χωρίς ανταλλάγματα, χωρίς συναλλαγή, χωρίς δεύτερες και τρίτες σκέψεις, εκπροσωπούνται στο ψηφοδέλτιό μας από τον Γιώργο - και όχι μόνο - αλλά ο Γιώργος το δηλώνει.

 Σύντροφε τίποτα δεν πάει χαμένο.

Σήμερα θα αναζητήσουμε τις απαντήσεις στα νέα ερωτήματα, σήμερα θα αναζητήσουμε τις νέες συνθέσεις που απαιτούνται για την συνέχιση του αγώνα της υπεράσπισης των αρχών και αξιών μας, στις οποίες εμείς μείναμε αμετακίνητοι.
 
Σε ευχαριστώ για την τιμή και την υποστήριξη. Με συγκίνησες.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου