Πέμπτη, 22 Μαΐου 2014

ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΦΙΛΙΚΗ ΠΟΛΗ; ΣΙΜΟΣ ΡΟΥΣΣΟΣΗ παράταξη Ανδρεόπουλου συνεδριάζει σήμερα το απόγευμα για να λάβει την απόφασή της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας η θέση των περισσότερων μελών της είναι η στήριξη του Σίμου Ρούσσου και της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ και αυτή θα είναι και η συλλογική απόφαση της παράταξης παρά τις διαφορετικές μειοψηφικές απόψεις που διατυπώνονται και για τις οποίες δεν θα γράψουμε σήμερα περισσότερα βασιζόμενοι σε πληροφορίες από το παρασκήνιο.

ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ ΔΡΑΣΗΣ:

Επίσημη ενημέρωση για την στάση των στελεχών της ΔΡΑΣΗΣ - που στήριξε τον κ. Ανδρεόπουλο - είχαμε από την Τζίνα Φρεζάδου, που εκπροσωπώντας την ομάδα των τριών υποψηφίων της ΔΡΑΣΗΣ - τους κκ Αναλυτή Μηνά, Γιαννούλη Βασίλη και βέβαια τον εαυτό της - μας ξεκαθάρισε ότι η στάση της ΔΡΑΣΗΣ στο Χαλάνδρι δεσμεύεται από την κατεύθυνση που έδωσε το κόμμα στην διακαναλική συνέντευξη των στελεχών του και όχι από την απόφαση της ΦΙΛΙΚΗΣ ΠΟΛΗΣ.
"Οι θέσεις της ΔΡΑΣΗΣ δεν έχουν σημείο επαφής με τον ΣΥΡΙΖΑ, όπως ειπώθηκε από την ηγεσία μας στην διακαναλική" μας είπε η Τζίνα Φρεζάδου.
Εμείς δεν δίνουμε γραμμή στα μέλη και τους ψηφοφόρους μας τι να κάνουν.

Περισσότερα αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πράσινο Κίνημα: Ο σπουδαίος ρόλος της πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς στη ζωή μας

  18 Απριλίου: Παγκόσμια Ημέρα Πολιτιστικής Κληρονομιάς Πράσινο Κίνημα: Ο σπουδαίος ρόλος της πολιτιστικής και φυσικής κληρονομιάς στη ζωή ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις