Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ: Ο ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ



Οι εκλογές της Αυτοδιοίκησης, ειδικά εκείνες που αφορούν τη διοίκηση ενός δήμου, έχουν πρωτίστως προσωποκεντρικό χαρακτήρα.

Μετρούν οι προσωπικότητες και οι διαδρομές του καθενός.

Το όραμα και η αποφασιστικότητα να δώσει τη μάχη για να εξασφαλίσει τα περισσότερα για τους πολίτες που θα τον εμπιστευτούν με την ψήφο τους.

Ένας τέτοιος υποψήφιος δήμαρχος είναι ο Άγγελος Νταβίας.

Είχα την τύχη να συνεργαστώ μαζί του στο παρελθόν, και να διαπιστώσω ο ίδιος ότι είναι ένας άνθρωπος που λατρεύει το Χαλάνδρι, και δεν θα διστάσει να καταθέσει την ψυχή του, για να προοδεύσει η πόλη του.

Με σχέδιο, πλάνο και την αποφασιστικότητα να κερδίσει όσα διεκδικήσει.

Του εύχομαι καλή επιτυχία.

ΣΧΟΛΙΟ ΑΓΓΕΛΟΥ ΝΤΑΒΙΑ: 

Σε ευχαριστώ Γιώργο για την δημόσια αυτή έκφραση εμπιστοσύνης. 

Με συγκίνησες! Ειδικά με δεδομένο ότι προήλθε από κάποιον από την "άλλη πολιτική μεριά" με τον οποίο όμως έχουμε συνεργαστεί και ξέρουμε πώς το κάναμε αυτό και πώς οδήγησε σε ΥΨΗΛΟ ΠΑΡΑΓΟΜΕΝΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

Όταν είδα στο email την δήλωσή σου σκέφτηκά ότι αν  ήξερα ότι θα κάνεις τέτοιο πράγμα θα σε πίεζα να μπεις στο ψηφοδέλτιο.

Και θα καθόμουν στην πλατεία να βλέπω ποιοι θα έβγαζαν φλίκτενες για να γελάω πικρά με την αβελτηρία και την υποκρισία, όσων ακόμα παριστάνουν ότι δεν έχουν καταλάβει ότι - παρά τα όποια λάθη μας - στην ΦΛΥΑ παρήχθει αποτέλεσμα σοβαρό και μετρήσιμο, που βέβαια ξεκινάει από εσένα, αλλά κάτι κάναμε γι' αυτό και εμείς, γι' αυτό και το υπερασπιζόμαστε και θα το υπερασπιζόμαστε, όσο και αν αυτό ενοχλεί.

Όποιος ενοχλείται ... ΞΥΔΙ!

Θα τα πούμε μετά τις 25!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου