Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 1 Ιουνίου 2014

Ο ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΗΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ... ΔΥΟ


Ο ΙΑΝΟΣ - ΔΙΠΡΟΣΩΠΟΣ ΘΕΟΣ ΤΩΝ ΡΩΜΑΙΩΝ

"Εκπροσωπώ τον Γυμναστικό και όχι την δημοτική μου παράταξη" έγραψε ο Πανταζής.
(αφού επιμένει να αναφέρεται στον "Νταβία" από σήμερα θα κάνουμε ό,τι κάνει, θα τον αποκαλούμε σκέτα "Πανταζή").

Χρόνια τώρα προσπαθεί να μας πείσει ότι ο δημόσιος βίος του είναι ... δισυπόστατος.

  • Ότι φορώντας το κουστούμι του "ανιδιοτελούς" προέδρου σωματείου μπορεί να διεκδικεί επιδοτήσεις, γραφεία, χώρους από τον δήμο, να εισπράττει χρήματα από τους πολίτες για να τους επιτρέπει να αθλούνται, να διώχνει τα δημοτικά σχολεία από το αθλητικό κέντρο για να τα οδηγεί να γίνονται πελάτες σε ιδιωτικά αθλητικά κέντρα συμφερόντων της πολιτικής παρέας του - αναγκάζοντας τους μαθητές να πληρώνουν εισιτήριο ακόμα και για τον σχολικό περίπατο και να επινοικιάζει τους δημόσιους αθλητικούς χώρους σε εταιρίες συμφερόντων του.
  • Και ότι φορώντας το κουστούμι του δημοτικού συμβούλου μπορεί να καθορίζει την πολιτική του δήμου, να κάθεται στο κεντρικό τραπέζι διαπραγμάτευσης μέσα στο δημαρχείο, να έχει προνομιακή άποψη για την αθλητική πολιτική του, επιβάλλοντας πάντα - με αντάλλαγμα την ανοχή του απέναντι στην διοίκηση  για άλλα δημοτικά θέματα - να διατηρεί την πρωτοκαθεδρία στον αθλητισμό, να επιτίθεται με λύσσα σε όποιον αμφισβητεί τα συμφέροντά του ως αθλητικού παράγοντα, να αρνείται σε άλλους να δείχνουν την ίδια "ανιδιοέλεια" με αυτόν και να ιδρύουν αθλητικά σωματεία στο Χαλάνδρι,  καταγγέλλοντας τους επειδή κάνουν ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ που κάνει και αυτός (πρόσφατα το ζήσαμε με το τέννις με την ... τρίτη του ιδιότητα, αυτή του προέδρου του Φίλιππου).
Ο Πανταζής - με την μάσκα του προέδρου του ΓΣΧ - συμβούλεψε το νέο δήμαρχο να αντικατάστασει την διευθύντρια του ΑΚ ΝΙΚΟΣ ΠΕΡΚΙΖΑΣ - που τοποθετήθηκε μόλις, πριν δύο μήνες - γιατί εκείνη δεν ανέλαβε την ευθύνη να παραβιαστεί ο νόμος, να αγνοηθούν τα έγγραφα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΑΔΑ και ζήτησε "εντέλεσθαι" από τον δήμαρχο για να γίνει το ιδιωτικό τουρνουά από το οποίο περίμενε να γράψει νέους πελάτες στο σωματείο του για να εισπράξει.

Μερικές μέρες πριν ο Πανταζής εκθείαζε την διευθύντρια του αθλητικού κέντρου.

Αλλά μόλις εκείνη δεν δέχτηκε να παραβιάσει το νόμο για να του παίξει το παιχνίδι των συμφερόντων του ζήτησε την αντικατάστασή της.

Ο Πανταζής δεν είναι δύο, είναι ένας.

Και αυτά που λέει εκπροσωπούν τόσο τον Γυμναστικό Σύλλογο, ο οποίος λοιπόν (και αυτό ας το ξέρουν όλα τα μέλη του ΔΣ, γιατί το παραμύθι έχει λάβει τέλος) τοποθετήθηκε - δια του Πανταζή - και υπέδειξε ως υπεύθυνη για το κλείσιμο των αθλητικών χώρων την Διευθύντρια γιατί "δεν ανέλαβε την ευθύνη" να διεξαχθεί  παράνομα το τουρνουά.

ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ, ΑΥΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ!

Και αυτά που είπε εκπροσωπούν και την δημοτική του παράταξη.
Είναι ΕΚΛΕΓΜΕΝΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.

Οι οπαδοί της υποκρισίας, της διπροσωπίας και του πολιτικού μπαλαμουτιού πείθονται από την απόπειρα του Πανταζή να παριστάνει ότι μπορεί να λέει άλλα ως παράγων και άλλα ως δημοτικός σύμβουλος γιατί τέτοιοι πολίτες είναι, τέτοιους εκπροσώπους θέλουν.

Εμείς εκπροσωπούμε πλέον, όσους θέλουν την αλήθεια και αρνούνται τις πολιτικάντικες ισορροπίες. Αυτή την εντολή ζητήσαμε - αυτή λάβαμε, έστω με μία έδρα στο δημοτικό συμβούλιο.

Και για εμάς ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ Ο ΓΣΧ - δια του προέδρου του - υπέδειξε εργαζομένους ως υπεύθυνους για το κλείσιμο των Αθλητικών χώρων. Και η δήλωση αυτή είναι για εμάς ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΓΣΧ. Άλλωστε αυτό είπε και ο Πανταζής.

Και για εμάς η παράταξη Λαδόπουλου - όσο ο αρχηγός της δημόσια δεν καταδικάζει αυτή την θέση του συμβουλού του - καλύπτει και αποδέχεται την άποψη του Πανταζή.

Τα άλλα είναι για τους ινδιάνους, για τους μαφιόζους και για τους πολιτικάντηδες.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ

ΥΓ: Για την αποκατάσταση της νομιμότητας στο ΑΚ "ΝΙΚΟΣ ΠΕΡΚΙΖΑΣ και την απόδοση όλων των χώρων στα αθλητικά κέντρα  - που παράνομα έχουν καταληφθεί - στους πολίτες θα ασχοληθούμε σοβαρά. Από αύριο κιόλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου