Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

ΣΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΟΥ. ΚΑΜΑΡΩΣΕ ΤΟΥΣ

Αυτή ήταν η εικόνα εχθές στο δημοτικό συμβούλιο την ώρα που συνεδρίαζε.


Με μία ώρα καθυστέρηση έγινε απαρτία, αφού έψαχναν στα τηλέφωνα την Κική Γκότση να πάει για να γίνει απαρτία και να αποφασίσουν για τα θέματα της πόλης.
 
 Έχουμε ρεπορτάζ και ηχητικά από τα ενδιαφέροντα που έγιναν - πάλι - εχθές, έστω και με αυτή την κουτσή απαρτία.

Γιατί εμείς πάμε στα δημοτικά συμβούλια και ΤΣΑΜΠΑ, χωρίς έξοδα παραστάσεως.

Οι αποφάσεις ελήφθηκαν με τις ψήφους όλης της διοίκησης ΑΝΔΡΕΑΣΗ - ψήφισαν οι λίγοι παρόντες του Κουράση και οι σύμβουλοι του Ανδρεόπουλου, ενώ ΤΙΠΟΤΑ δεν καταψήφισε η παράταξη Πανταζή (Σ. Γεωργίου) που ψήφισε σε όλα .... ΛΕΥΚΟ (για να τα έχει καλά με όλους).

ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟΥΣ:
1. Συζήτηση για τους αθλητικούς χώρους ξανά. Ο Κουράσης δεν υλοποιεί την απόφαση του Δ.Σ. για κοινή παρουσία όλων των παρατάξεων στον ΓΓ της Αποκεντρωμένης. "ΘΑ ΠΑΩ ΟΤΑΝ ΚΡΙΝΩ ΕΓΩ" είπε. 

2. Ψηφίστηκε οριακά το πρόγραμμα του φεστιβάλ Ρεματιάς για το καλοκαίρι. (θα κάνουμε αναλυτικό θέμα.)

3. Επέκταση οικονομικού αντικειμένου για τον ανεγειρόμενο παιδικό σταθμό στο Πάτημα! Και άλλα λεφτά θέλει ο εργολάβος που "έπεσε έξω στην μελέτη του".

4. Αποχώρησε η αριστερά από το δημοτικό συμβούλιο - και έτσι "έσπασε" η απαρτία - όταν ήρθε το θέμα του ορισμού εκπροσώπου του δήμου για την γενική συνέλευση της ΦΛΥΑ ΑΕ, που πρέπει (βάσει νόμου) να γίνει μέχρι τις 31 Ιουνίου. 
Η ΦΛΥΑ ΑΕ τελικά είναι ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ θέμα στο δήμο για το οποίο - μέχρι τώρα - η νέα πλειοψηφία κάνει ΔΟΜΙΚΗ αντιπολίτευση στην απερχόμενη διοίκηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου