Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Αυτός είναι ο εφοπλιστής της Φιλοθέης με τα ναρκωτικά

Αυτός είναι ο εφοπλιστής της Φιλοθέης με τα ναρκωτικά (pics)
Μια καλοστημένη οργάνωση διακίνησης και εμπορίας τεράστιων ποσοτήτων ναρκωτικών είχε στήσει στην πολυτελή βίλα του στην Φιλοθέη ο 40χρονος εφοπλιστής E. Γ. ο οποίος συνελήφθη την Παρασκευή μαζί με άλλα 11 άτομα, καθώς στο σπίτι βρέθηκαν 500 κιλά ηρωίνης και περίπου άλλα τόσα σε αποθήκη στο Κορωπί.

Με βάση τα αποτελέσματα των ερευνών, η πολυτελής τριώροφη βίλα λειτουργούσε ως χώρος όπου οι Τούρκοι ναρκέμποροι σε συνεργασία με τον 40χρονο έκρυβαν τα ναρκωτικά προτού τα μεταφέρουν στο συσκευαστήριο στο Κορωπί για να διοχετευθούν σε όλη την Ευρώπη.

Ο εφοπλιστής έχει επιχειρηματική έδρα στο Ντουμπάι όπου φέρεται να έχει τέσσερα δεξαμενόπλοια, ενώ το σπίτι ανήκει στην πρώην σύζυγό του με την οποία είχαν αποκτήσει δύο παιδιά.

Το ένα σκοτώθηκε σε δυστύχημα με μοτοσικλέτα, ενώ, ο δεύτερος γιος τους, 15 ετών, είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες, καθώς, φέρεται να είχε τον ρόλο τσιλιαδόρου στην οργάνωση.


Κατά την επιχείρηση των αρχών συνελήφθησαν στην βίλα τόσο η πρώην γυναίκα του εφοπλιστή, όσο και ο νυν σύντροφός της, η μητέρα της, 75 ετών, και η οικιακή βοηθός.

Η ποσότητα της ηρωίνης που κατασχέθηκε είναι ένας τόνος και 113 κιλά και, σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του Λιμενικού, Νίκο Λαγκαδιανό, είναι η μεγαλύτερη ποσότητα που έχει κατασχεθεί ποτέ στην Ελλάδα και μια από τις μεγαλύτερες πανευρωπαϊκά.

Αθα Λαζαρη
 
(Αναδημοσίευση από το Newsbomb(
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου