Δευτέρα, 9 Ιουνίου 2014

Τα χειρότερα είναι μπροστά μας...πιστέψτε με.

Το τι ακούσαμε τις τελευταίες ώρες για τον..."ανασχηματισμό" της κυβέρνησης, δε λέγεται.

Μέχρι και την ΜΠΑΡΟΥΦΑ της χρονιάς, από το ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟ MEGA-ΛΟ κανάλι : Συγχωνεύεται το υπ. Εσωτερικών με το υπ. Δημόσιας Τάξης (;)!!!!

Μεταξύ άλλων, λοιπόν :


Υπ. Οικονομικών :

Ο κ. Γκίκας Χαρδούβελης 

(το βιογραφικό του είναι από το προσωπικό του ιστολόγιο http://www.hardouvelis.gr/ - οι υπογραμμισμένες λέξεις και φράσεις δικές μου)

είναι καθηγητής στο Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου Πειραιώς, και Οικονομικός Σύμβουλος & Επικεφαλής Οικονομικών Μελετών του ομίλου της EUROBANK. Στο εξάμηνο της κυβέρνησης συνεργασίας στην Ελλάδα (Νοε.2011 - Μάιος 2012) διατέλεσε Διευθυντής του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου. Είναι Ερευνητικός Εταίρος στο Centre for Economic Policy Research του Λονδίνου και στο Centre for Money, Banking and Institutions του Surrey Business School. Είναι μέλος του Επιστημονικού Συμβουλίου της Ένωσης Ελληνικών Τραπεζών καθώς και εκπρόσωπος της στο EBF- EMAC. Επίσης είναι μέλος του Ακαδημαϊκού Συμβουλίου του CIIM, του Διοικητικού Συμβουλίου του ΙΟΒΕ και του ελληνικού Ιδρύματος Harvard. Είναι κάτοχος διδακτορικού Διπλώματος στα Οικονομικά από το Berkeley-Καλιφόρνια USA (1983), και Master of Science και Bachelor of Arts στα Εφαρμοσμένα Μαθηματικά από το Harvard-Μασαχουσέτη USA (1978). Έχει διατελέσει Επίκουρος Καθηγητής στο Barnard College, Columbia University (1983-1989), και Αναπληρωτής και στη συνέχεια Τακτικός Καθηγητής στο Rutgers University- Νέα Υερσέη (1989-1993). 
Την τετραετία 2000–2004 διετέλεσε Διευθυντής του Οικονομικού Γραφείου του Πρωθυπουργού, κ. Σημίτη
Έχει εκτεταμένη εμπειρία σε κεντρικές τράπεζες και τον ιδιωτικό τραπεζικό τομέα: Υπήρξε ο Οικονομικός Σύμβουλος του Ομίλου στην Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος(1996-2000), Οικονομικός Σύμβουλος στην Τράπεζα της Ελλάδος (1994-1995), όπου υπήρξε Αναπληρωτής του Διοικητή στην Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, και Σύμβουλος Ερευνών στην Ομοσπονδιακή Τράπεζα της Νέας Υόρκης (1987-1993). 

Αφήστε, πια, τον νέο υπ. Εσωτερικών...No further comments!!!

Και...ο νέος υπ. Παιδείας??? Άραγε, θα καταργήσει ΚΑΙ την Παιδεία μετά από την ΥΓΕΙΑ???

Η πανωλεθρία από την ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΗΤΤΑ που υπέστη η κυβερνητική αρμάδα - ξέρετε, ΑΥΤΗ (η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΗΤΤΑ) την οποία "δεν είδαν, δεν άκουσαν", προσπαθώντας να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα - αποτυπώνεται πλήρως στο νέο "κυβερνητικό" σχήμα.
Περαστικά μας.

Δ.Χ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *