iaso


ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

Μηχανικός

AHOME REAL ESTATE SERVICES

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014

ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΛΑΜΙΩΤΗ ΠΕΡΙ "ΧΡΗΣΙΚΤΗΣΙΑΣ" ΕΧΟΥΝ ΡΗΞΕΙ ΛΑΔΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ

φωτό από το επίμαχο άρθρο 

Ένα - φαινομενικά - αθώο άρθρο του lifo έχει ξεσηκώσει την περιοχή του Νομισματοκοπείου και ίσως ήταν η σπίθα που ξαναβάζει φωτιά στον κάμπο της κοινωνικής αντιπαράθεσης για το μεγάλο θέμα του Χαλανδρίου.

Πρόκειται γι΄αυτό το άρθρο: Μια επίσκεψη στον καταυλισμό των ΡΟΜΑ στο Νομισματοκοπείο.

Με πρώτη ματιά ο επιφανειακός αναγνώστης δεν θα δει τι είναι αυτό που προκάλεσε την φασαρία.

Γλάστρες, λουλουδάκια, μπουγάδες, παιδάκια, ηλικιωμένοι με /όμορφα σπιτάκια και ο Στελάρας με την φαμίλια πρώτη μούρη στο καβούρι. Όμορφος, κόσμος, ηθικός, αγγελικά πλασμένος.

Όμως ο Στέλιος, που όσοι τον ξέρουμε καλά, είναι πονηρός,  μάλιστα τώρα είναι και στην ΑΝΤΑΡΣΥΑ μέσω της ΣΕΚ, έχει γίνει ΤΡΟΤΣΚα ο Στέλιος (θα τρελαθούμε τελείως σε αυτή την πόλη τελικά) απλώθηκε.

Για να είμαι ειλικρινής ούτε εγώ το είχα πιάσει, έτσι όπως περνάω "διαγώνια" δεκάδες αναρτήσεις την ημέρα που αφορούν την θεματολογία της Πλατείας και - έτσι και αλλιώς - δεν είμαι και φανατικός οπαδός του LIFO.

Εχθές μιλήσαμε με την εκπρόσωπο του συλλόγου των ιδιοκτητών και κατοίκων "η ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑ" (ο τίτλος του σωματείου είναι βολονταριστικός, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα τώρα) κα Χαρίκλεια Κανελλοπούλου για να κάνουμε ρεπορτάζ σχετικά με την άσκηση ποινικής δίωξης στον Γ. Κουράση και τον πρώην ΓΓ κο Λιακόπουλο,  στην οποία αναφέρεται η επιστολή  που αναρτήσαμε.

Η κα Κανελλοπούλου, πάνω στην συζήτηση (έχουμε και άλλο ρεπορτάζ για τις ποινικές διώξεις)  μας εξήγησε τι ήταν αυτό που τους προκάλεσε για να ξανασηκώσουν τους τόνους όταν τις κατέθεσα την γνωστή άποψή μου ότι δεν έχουν λόγους να επισπεύδουν και να απαιτούν βίαιες λύσεις αφού - κατά την γνώμη μου πάντα- προέχει η προώθηση των ενταξιακών στο σχέδιο διαδικασιών της περιοχής για την ουσιαστική αξιοποίηση των περιουσιών τους, θέση την οποία έδειξε να κατανοεί, αφού πρόκειται για μια γυναίκα που δεν είναι ούτε ακραία, ούτε χωρίς διάθεση διαλόγου και κατανόησης.

"ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΧΡΗΣΙΚΤΗΣΙΑ" ήταν το αφοπλιστικό αντεπιχείρημα της.

- Πού το λένε αυτό; απάντησα γεμάτος απορία!

Ε δεν τα είδατε;

ΕΧΘΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΕΙΔΑ.

Να τι κρυβόταν πίσω από την .... μπουγάδα:


"Ο οικισμός είναι μεν αυθαίρετος αλλά όπως μας είπε και ο κ. Στέλιος Καλαμίωτης θα έπρεπε να ισχύει το δικαίωμα της χρησικτήσιας καθώς οι Τσιγγάνοι ζουν εκει για πάνω απο 40 χρόνια"

Καθώς η περιοχή έχει τεράστια εμπορική αξία, κάποιοι προσπαθούν εδώ και χρόνια να διώξουν τους Ρομά από εδώ. Ο οικισμός είναι μεν αυθαίρετος αλλά όπως μας είπε και ο κ. Στέλιος Καλαμίωτης θα έπρεπε να ισχύει το δικαίωμα της χρησικτήσιας καθώς οι Τσιγγάνοι ζουν εκει για πάνω απο 40 χρόνια. Πηγή: www.lifo.gr

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΣΤΕΛΑΡΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΣ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΓΓΑΝΟΣ.

ΔΙΑΟΛΟΥ ΚΑΛΤΣΑ ΕΙΝΑΙ!

ΑΛΛΑ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΓΡΑΜΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ!

ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΕΝΤΕΞΙ ΠΟΥ ΣΕ ΣΠΡΩΧΝΟΥΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΤΖΕΣ και πρέπει να σκεφτείς το γιατί, τις προθέσεις τους,  ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΤΟΥΣ και τη νομιμοποίηση που θα δώσουν τέτοιες βλακείες στη κοινή γνώμη όταν θα σας βάλουν με το ζόρι στα πούλμαν για την βουνοκορφή.

Ο καταυλισμός πρέπει να φύγει από εκεί! Αυτή είναι απόφαση ΟΛΩΝ στο Χαλάνδρι.
ΣΤΟ ΠΩΣ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΙΣΩΣ.

ΝΑΙ με σχέδιο, κοινωνική ευαισθησία, προετοιμασία, με προτεραιότητα να μείνετε στο Χαλάνδρι, αλλά από εκεί ο καταυλισμός πρέπει να φύγει!

Μην τρελαθούμε κιόλας που θα πάρετε τον χώρο με χρησικτησία. Σας άνοιξαν οι ορέξεις και απλωθήκατε;

Φιλικά σου λέω ότι αν επιμείνεις σε αυτή την ακραία γραμμή θα οδηγήσεις τους δικούς σου στα βουνά.

ΠΛΑΤΕΙΑ speaking!
Και στο θέμα έχουμε 100% ευστοχία στις προβλέψεις μας.

ΥΓ: Πήρα και τον κ. Καλαμιώτη τηλέφωνο για να ακούσω τον αντίλογό του αλλά δεν το σήκωνε. Άν θέλει ξέρει πως θα τον ακούσουμε.
Μια επίσκεψη στον καταυλισμό των Ρομά στο Νομισματοκοπείο Πηγή: www.lifo.gr
Μια επίσκεψη στον καταυλισμό των Ρομά στο Νομισματοκοπείο Πηγή: www.lifo.gr
Μια επίσκεψη στον καταυλισμό των Ρομά στο Νομισματοκοπείο Χαμόγελα και ανθισμένες γλάστρες στον καταυλισμό των Ρομά Πηγή: www.lifo.gr
Μια επίσκεψη στον καταυλισμό των Ρομά στο Νομισματοκοπείο Χαμόγελα και ανθισμένες γλάστρες στον καταυλισμό των Ρομά Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου