Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΡΑΚΙΝΤΖΗΣ .... ΣΙΓΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ ΚΑΛΤΣΟΝ! Ελληνικό: Ο δήμαρχος έβγαλε «λάδι» υπάλληλο για το ατύχημα στο λούνα παρκ – Έξαλλος ο Λέανδρος Ρακιντζής


Βέεεεβαια!

Ο Ρακιντζής έγινε έξαλλος - λέει το aftodioikisi.gr - με τον Κορτζίδη για το Λούνα Παρκ.

Ο Ρακιντζής έγινε έξαλλος ....

Γιατί δεν αποδόθηκαν ευθύνες στην υπάλληλο.

Που κακώς δεν αποδόθηκαν  ευθύνες ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ, λέμε εμείς. Και όχι επειδή χάθηκε μια ζωή. Διότι για να κάνουν οι δήμοι ή οι ελεγκτές την δουλειά τους δεν χρειάζετai να φτάνουμε πρώτα σε τραγωδία.

Δεν τον πείραξε για τον πολιτικό της προϊστάμενο τον κο Ρακιντζή (κατά το site)  ....

ΟΟΟΟΧΙ!

Όλο το μητσοτακέικο στην ίδια γραμμή για να παιχτεί το παιχνίδι του Ράιχενμπαχ.

Είναι η γραμμή που καθαρά διατύπωσε ο Άδωνις με το φοβερό: "Εγώ δεν θα αφήσω την Τρόικα να μου πάρει την δόξα από τις απολύσεις".
Να το λένε και οι έγκυροι: Αδωνις, ο καλύτερος φίλος του Μητσοτάκη

Την ακούτε κάθε βράδυ στον ΣΚΑΙ από τον Πορτοσάχλε στους στημένους καυγάδες με τον Χατζή (που το παίζει και καλά "Σαμαράς" και "ευαίσθητος").

Οι πολιτικοί διόριζαν τους κολλητούς τους - ο μπαμπάς, η αδελφή και βέβαια ΟΛΟΙ οι άλλοι - από τα παράθυρα, δέχονταν πλαστά δικαιολογητικά, εξαργύρωναν με ψήφους τις μετατροπές των συμβάσεών τους σε αλλεπάλληλες εκλογές,  τους είχαν εκλογικούς μηχανισμούς, τους έβαζαν να υπογράφουν έγγραφα και συμβάσεις για τα ρουσφέτια τους σε "επιχειρηματίες" με λούνα παρκ και παγοδρόμια - εξ Ιταλίας προερχόμενους (και εις την κορφή κανέλα) - αλλά γι' αυτούς δεν τρέχει μία.

Γίνονται έξαλλοι επειδή ο Κορτζίδης κάλυψε την υπάλληλο.
Αλλά μήπως είναι και σε αυτό συνεπείς;
Δεν είναι!
Γιατί δεν γίνονται το ίδιο έξαλλοι όταν ο Κουράσης καλύπτει τον επιβλέποντα ή την πρόεδρο της επιτροπής διενέργειας ΕΔΕ.

Εκεί έδιναν μόρια .....

Άντε πρωί - πρωί καλοκαιριάτικα, μην τα θυμηθώ και γίνω πάλι κακός.

Άλλωστε τα έχουμε πει.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου