Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 22 Ιουλίου 2014

Έρευνα - παρωδία: «Έβγαλαν λάδι» την υπάλληλο που έδωσε άδεια λειτουργίας στο «λούνα παρκ του θανάτου»

 Μια έρευνα-παρωδία φαίνεται πως διεξήχθη στους κόλπους του Δλημου Ελληνικού, αναφορικά με την τραγωδία της 27ης Απριλίου, όταν ένας 13χρονος έχασε τη ζωή του και η 9χρονη αδερφή του τραυματίστηκε σοβαρά.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Mega, η υπάλληλος που ήταν επιφορτισμένη με τον έλεγχο της τήρησης των κανόνων ασφαλείας και την έκδοση της άδειας λειτουργίας για το υπαίθριο λούνα παρκ, άσκησε πλημμελώς τα καθήκοντά της.

Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι δεν εισηγήθηκε να μπει «λουκέτο» στο λούνα παρκ, αν και γνώριζε τις σοβαρές παραλείψεις, η εν λόγω υπάλληλος του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης «βγήκε λάδι» από τον εσωτερικό πειθαρχικό έλεγχο, που διενεργήθηκε με εντολή του δημάρχου, Χρήστου Κορτζίδη.

Ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης, Λέανδρος Ρακιντζής, φέρεται, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, να άσκησε έφεση κατά της απόφασης του Δήμου Ελληνικού, που αναγνώρισε ελαφρυντικά και αθώωσε την εν λόγω υπάλληλο, βασιζόμενη -ουσιαστικά- μόνο στην απολογία της ίδιας!

Πρόκειται, δηλαδή, για μια προσπάθεια να «κουκουλωθούν» οι ευθύνες για την υπόθεση, που βαρύνουν το Δήμο Ελληνικού.

Όλα αυτά, βέβαια, κατόπιν εορτής, καθώς μια παιδική ψυχή χάθηκε τόσο άδικα, την ώρα του παιχνιδιού…

http://www.trelokouneli.gr

 ΣΧΟΛΙΟ ΠΛΑΤΕΙΑΣ: 
Σιγά που έχει αλλάξει τίποτα. 
Σκοτάδι και συγκάληψη παντού.
Τώρα βέβαια που το θέμα είναι στο Ελληνικό και η ευθύνη πέφτει τον αριστερό Κορτζίδη το Mega (τους) αναδεικνύει (και καλά κάνει) την συγκάληψη. 
Αν ήταν παγοδρόμιο στο Χαλάνδρι και ο δήμαρχος από την  "σωστή" πολιτική πλευρά, δεν θα έγραφε κανείς τίποτα (εκτός από την Πλατεία).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου