Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ: ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΑΡΦΩΝΕΙ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΓΙΑΤΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ...



Μια απολύτως ενδεικτική παρέμβαση της - διαχρονικής του - δράσης στον χώρο του αθλητισμού στο Χαλάνδρι έκανε εχθές, δια ανάρτησης του στο προσωπικό του ιστολόγιο - ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης του Γ. Λαδόπουλου, Νίκος Πανταζής:

Κατήγγειλε - ουσιαστικά - τον Προμηθέα γιατί εξασφάλισε άδεια να προπονείται στο Μάρκος Παπαδάκης.

Να τι γράφει:

Ευτυχώς στο Δημοτικό Στάδιο Χαλανδρίου δεν βάλανε ακόμη πρόβατα. Είναι όμως σε εγκατάλειψη όπως το άφησε ο αλησμόνητος πρώην πρόεδρος κ. Ντάβαρης που αντί να βγάλει άδεια λειτουργίας και να συντηρήσει τις εγκαταστάσεις έκανε συναυλίες με την ανοχή της διοίκησης.Αποτέλεσμα να έχουμε κλειστές τις εγκαταστασεις .
Αλήθεια Σάββατο και Κυριακή δεν υπάρχει σε υπηρεσία ένας εργαζόμενος έστω για τα μάτια.
Μάθαμε ότι στο Παπαδάκης ο συμπαθής τοπικός σύλλογος προπονείται με άδεια του ΟΣΚ!!!!!!!
Αμφισβητεί δηλ. την διεκδίκηση του Χώρου απο τον Δήμο και  ο Δήμος δεν παρεμβαίνει.
Δήμαρχε η άλλη μεγάλη σου προτεραιότητα να σώσεις τις Αθλητικές εγκαταστάσεις.


Οι "ανιδιοτελείς" και "ισορροπημένες" παρεμβάσεις του εκπροσώπου της παράταξης Λαδόπουλου - Ανδριανάκη, αντιδημάρχων της προηγούμενης διοίκησης που ολιγώρησε ακόμα και για την ανανέωση της παραχώρησης χρήσης του Μάρκος Παπαδάκης στον Δήμο Χαλανδρίου από τον ΟΣΚ συνεχίζονται.

Οι συμφεροντολογικοί και ιδιοτελείς παραμορφωτικοί φακοί με τους οποίους απαιτεί ο Νίκος Πανταζής  να αντιμετωπίζονται τα δημοτικά αθλητικά θέματα στο Χαλάνδρι, αναδεικνύεται απολύτως από τα γραφόμενά του και απλά εμείς το μόνο που κάνουμε είναι να τα υπογραμμίζουμε.

1. Ο Ν.Π. - μέγας εραστής κατά δήλωσή του, του αθλητισμού (των ακαδημιών, της εκχώρησης των αθλητικών χώρων σε ιδιώτες και της εμπορευματοποίησης) - ξεπλένει τις ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ της διοίκησης Κουράση για την απαράδεκτη καθυστέρηση μέριμνας για έκδοση των απαραίτητων αδειών λειτουργίας των αθλητικών χώρων από το 2011, επιχειρώντας να τις μεταβιβάσει όλες ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ στον Ηλία Ντάβαρη.

Απολύτως κατανοητή - αλλά και απολύτως στρεψόδικη - πρακτική από έναν δημοτικό σύμβουλο παράταξης πρώην αντιδημάρχου - στελεχών της απερχόμενης διοίκησης που πιστεύει ότι οι Χαλανδραίοι τρώνε κουτόχορτο.

Ειδικά στο θέμα της διευθέτησης του ιδιοκτησιακού καθεστώτος του Μάρκος Παπαδάκης μεταξύ ΟΣΚ και Δήμου η τοποθέτηση Πανταζή αποτελεί μνημείο απόπειρας διαστρέβλωσης αλλά και ιδιοτέλειας για δύο λόγους:

1. Γιατί είναι πρόδηλο ότι ο π. ΔΗΜΑΡΧΟΣ Γ. Κουράσης - τον οποίο βέβαια ο κ. Πανταζής δεν βάζει στο κάδρο των ευθυνών ΚΑΙ ΕΝΟΨΕΙ ΤΩΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΩΝ ΔΗΜΑΙΡΕΣΙΩΝ - έχει την τεράστια ευθύνη γιατί του ξέφυγε τέτοιο θέμα όπως  το ιδιοκτησιακό ή η ανανέωση παραχώρησης χρήσης του Μ. Παπαδάκης.

Επίσης προφανές είναι ότι το θέμα έπρεπε και πρέπει να το χειριστεί η ΝΟΜΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ του δήμου την οποίοι απαρτίζουν δικηγόροι που ΠΗΡΑΝ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ την προηγούμενη περίοδο.

Αλήθεια όμως: Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ - ΕΠΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ - Νίκος Πανταζής, που ασχοληθηκε με τόοοοσα θέματα τα προηγούμενα χρόνια μπορεί να μας υποδείξει αν εκείνος ενδιαφέρθηκε ποτέ για το ιδιοκτησιακό του Μάρκος Παπαδάκης, αν έκανε καμία ερώτηση στο Δ.Σ., αν έγραψε κανένα άρθρο κλπ; 

2. Ο Ν.Π. - δεύτερη φορά εντός του Αυγούστου - ουσιαστικά επιχειρεί να δημιουργήσει πρόβλημα ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ στον Προμηθέα, στα πλαίσια του ανταγωνισμού των αθλητικών συλλόγων για να κάνει την γνωστή μικροπολιτική του και να εκβιάσει για τις δικές του απαιτήσεις.

Είναι μνημείο και ενδεικτικό της εχθρικής συμπεριφοράς του απέναντι σε "ανταγωνιστές" και της ηγεμονικής για τον αθλητισμό αντίληψης Πανταζή η απαίτηση - ουσιαστικά - να μην βρεθεί έστω και προσωρινή λύση για τον Προμηθέα  ώστε να συνεχίσει να λειτουργεί μέχρι ο δήμος να κάνει την δουλειά του.
Γιατί δεν χρειάζεται να "σώσει" τίποτα ο δήμος - αρκετά με τις σωτηρίες και τους σωτήρες -, να κάνει απλά την δουλειά του πρέπει και μάλιστα στο προκείμενο μάλλον πρόκειται για εύκολο πρόβλημα για να επιλυθεί.

Βλέπετε σε αυτή την πόλη και με τα μυαλά και τις αντιλήψεις συνδιαλλαγής και ισορροπιών επί των πάντων που έχουν επικρατήσει - αν το κλειστό Γυμναστήριο Νίκος Πέρκιζας για να πάρει άδεια και να λειτουργεί κανονικά πρέπει να παραμείνει κλειστό δύο μήνες κάτι που θήγει  - ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ - τα συμφέροντα του Πανταζή , ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ!

(Αλήθεια γιατί πρέπει να έχει εργαζόμενους το Σ-Κ ένας κλειστός αθλητικός χώρος και να χρεώνεται ο δήμος με υπερωρίες; Για να κάνουν ΠΑΡΑΝΟΜΑ προπονήσεις; Δεν το καταλάβαμε αυτό. Τι θέλει να πει ο ποιητής;)

Οι δύο τελευταίες αναρτήσεις του Ν.Π. αναδεικνύουν απολύτως την αντίληψή του  περί των αθλητικών που κωδικοποιείται στην φράση: "ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ. ΚΑΙ ΑΝ ΕΓΩ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ) ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΣΙΚΑ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ Η ΚΑΤΣΙΚΑ ΤΟΥ ΓΕΙΤΟΝΑ ΑΜΕΣΩΣ!"

ΥΓ: Αν ο ΟΣΚ έδωσε προσωρινή άδεια στον Προμηθέα  αναλαμβάνοντας τις ευθύνες λειτουργίας που αρνήθηκε να αναλάβει - με εντέλεσθε - προς την δημοτική υπηρεσία  - ο απέρχόμενος δήμαρχος, αυτό και μόνο δείχνει ότι ο απερχόμενος δήμαρχος φόραγε μεταξωτό βρακί σε έναν καθόλου επιδέξιο κώλο.

Αλλά γι' αυτό δεν φταίει ο Προμηθέας!
Όμως ο Προμηθέας δεν ψηφίζει στις δημαιρεσίες ...
Ούτε ο Ντάβαρης ....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου