Παρασκευή, 31 Οκτωβρίου 2014

Η ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΤΡΟΛΛΑΡΕΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ.Αν είχαμε στοιχείωδη σοβαρότητα θα μπορούσαμε να λύσουμε και τα δύσκολα, όπως αυτό των τσιγγάνων.
Αλλά είναι προφανές ότι έχουμε έλλειμμα.

Πήραμε σήμερα από το γραφείο δημάρχου την λίστα με τους χώρους που πρότεινε η Αποκεντρωμένη Διοίκηση για την μεταστέγαση των ΡΟΜΑ.

Είναι προφανές ότι ο κος Αγγέλακας κάνει πλάκα.
Αυτό δεν είναι πρόταση. Είναι τρολιά.

Εδώ παίζεται ένα χυδαίο επικοινωνιακό παιχνίδι πολύ μακρυά από την σοβαρή αντιμετώπιση ενός τόσο σύνθετου θέματος με στόχο να καταλήξουν όλες οι βαθμίδες διοίκησης στο επιθυμητό αδιέξοδο.

Μερικοί χώροι που προτάθηκαν για την προσωρινή μετεγκατάσταση του καταυλισμού αναγνώστη μου από τις αρμόδιες κρατικές αρχές:

- Ο χώρος του δημοτικού πάρκινγκ στην κεντρική πλατεία - εκεί που θα έπρεπε ήδη να χτίζεται το δημαρχείο της πόλης.

- Ο αθλητικός χώρος της Τούφας (Ιωαννίνων και Τυμφρητού) που έχουν "μη νόμιμες εγκαταστάσεις" (να δεις ποιοι τα έλεγαν αυτά πριν μερικά χρόνια, εδώ στο Χαλάνδρι, ποιοι τα έλεγαν να δεις μωρέ).

- Ο "αδόμητος χώρος" στην Αγία Βαρβάρα (Γύρω από την εκκλησία)

- Το κτήμα πρώην Μαμμόπουλου στην πλατεία Φλύας (Κέννεντυ).
 
ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ  ΕΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΜΕΤΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΤΩΝ ΤΣΙΓΓΑΝΩΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΧΩΡΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΡΑΙΟΙ, ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ειρωνευόμενοι, κάνοντας χαβαλέ σε ένα παλιομπλόγκ.

Ενώ οι σοβαροί εκπρόσωποι του κράτους τα προτείνουν αυτά επίσημα, βάζοντας και την στρογγυλή σφραγίδα της Ελληνικής Καλαμπουροκρατίας από κάτω.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *