Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 22 Νοεμβρίου 2014

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΑΘΛΗΣΗΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ .... ΣΤΑ ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ ΟΜΩΣ!



Και φέτος - με κ/α δήμαρχο Μανιατογιάννη, όπως και πέρυσι με κ/δ δήμαρχο Ιωαννίδη (για όσους θα αναζητήσουν αμέσως την κομματική ταυτότητα πίσω από το σχόλιο μας και όχι την ουσία) - το Βριλήσσι παίρνει 15 καθηγητές φυσικής αγωγής για δημοτικά προγράμματα άθλησης.

ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΛΕΜE ΤΡΕΛΕΣ ΕΜΕΙΣ:

15 προσλήψεις καθηγητών φυσικής αγωγής στα Βριλήσσια

Πετοσφαίριση, Καλαθοσφαίριση, Ποδόσφαιρο, Χειροσφαίριση, Ενόργανη, Ρυθμική, Αντισφαίριση, Παραδοσιακοί χοροί, Στίβος, Ειδική αγωγή με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου με ωριαία αντιμισθία έως οκτώ μήνες (8), προκειμένου να λειτουργήσει τα εκπαιδευτικά προγράμματα Μαζικού Αθλητισμού, τα οποία γίνονται με την συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Τα προγράμματα στα οποία θα ασχοληθούν οι ανωτέρω ΚΦΑ θα είναι : α)«άθληση και γυναίκα» β)«άσκηση στην προσχολική ηλικία» γ)« άσκηση ενηλίκων» δ)«παιδί και αθλητισμός» ε)«άσκηση στην εφηβική ηλικία» στ)«άσκηση στην Τρίτη ηλικία» ζ) «ειδική αγωγή»


Και τα κάνουν στο αθλητικό τους κέντρο τα προγράμματα, όχι όξω από εκεί για να μην ενοχλούνται τα σωματεία (που είναι σοβαρά και δεν ενοχλούνται εκεί).

Ο Δήμος κάνει τα προγράμματα, όχι ο σύλλογος Τραχανοπλαγιατών Βριλησσίων σε αίθουσα που του παραχώρησε ο δήμος στο αθλητικό κέντρο ή στο ΚΑΠΗ.

Και λογοδοτεί για την ποιότητα των προγραμμάτων στους δημότες του Ο ΔΗΜΟΣ, δεν  αφήνει του δημότες του έρμαια στα νύχια ανεξέλεγκτων ιδιωτών που τους μετατρέπουν σε προσωπικούς τους εκλογικούς (και όχι μόνο) στρατούς.

Τι νόμοι ισχύουν για το Βριλήσσι δηλαδή και δεν ισχύουν στο Χαλάνδρι που τόσα χρόνια μας λένε ότι δεν μπορούν να κάνουν προγράμματα γιατί φταίνε οι νόμοι που δεν το επιτρέπουν;


Μνημόνιο, Τρόικα, Αθλητικά σωματεία σε μεγάλες κατηγορίες πάντως έχουν και τα Βριλήσσια, δεν επηρρεάζουν μόνο το Χαλάνδρι αυτά.

Να σας πω όμως τι δεν έχουν τα Βριλήσσια ή το καταλάβατε μόνοι σας, για να μην γινόμαστε μόνο εμείς οι κακοί;

15 προσλήψεις καθηγητών φυσικής αγωγής στα Βριλήσσια

www.dikaiologitika.gr
15 προσλήψεις καθηγητών φυσικής αγωγής στα Βριλήσσια

www.dikaiologitika.gr
15 προσλήψεις καθηγητών φυσικής αγωγής στα Βριλήσσια

www.dikaiologitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου