Παρασκευή, 21 Νοεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΟΥΡΑΣΗ - ΕΚΘΕΤΟΙ ΟΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ


Δικαιώνει πλήρως τον πρ. Δήμαρχο Χαλανδρίου Γ. Κουράση, ως και το Δ.Σ., το Ελεγκτικό Συνέδριο, με την με αριθμό 3845/14 απόφασή του, απαλλάσσοντας τους από οιαδήποτε ευθύνη σχετικά με το έργο καθαρισμού του καταυλισμού των τσιγγάνων που αποφασίστηκε το 2006 και εκτελέσθηκε το 2007 επί Δημαρχίας Γρ. Ζαφειρόπουλου.

Η αναμενόμενη, για όλους όσους ασχολούνται με τα Κοινά απόφαση, διορθώνει μια πρωτοφανή και παντελώς αστήρικτη πρώτη απόφαση του αρμόδιου Επιτρόπου, για καταλογισμό μεγάλου χρηματικού ποσού στον Πρόεδρο και στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Χαλανδρίου, μόνο και μόνο επειδή αποδέχθηκαν την υπηρεσιακή εισήγηση και ψήφισαν την πραγματοποίηση του εν λόγω έργου.

Η απόφαση όμως αυτή, πέραν της ηθικής δικαίωσης του Γ. Κουράση, του οποίου το ήθος βέβαια είναι σε όλους γνωστό, αφήνει έκθετους όσους από τους συνυποψήφιούς του επέλεξαν την οδό της λασπολογίας στις πρόσφατες Δημοτικές Εκλογές, σε μία απόπειρα να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη, συκοφαντώντας την παράταξή του και τον ίδιο.

Είναι γνωστό ότι ο Γ. Κουράσης κατέθεσε μήνυση και αγωγή για σχετικό δημοσίευμα εφημερίδας που εξέδιδε ανώνυμη εταιρία συμφερόντων συνυποψηφίου του, η εκδίκαση των οποίων αναμένεται σύντομα.

Είναι άγνωστο σε ποιο βαθμό η λασπολογία, αυτή επηρέασε μια ευαίσθητη σε θέματα Διαφάνειας Κοινωνία στην κρίση της και στη διαμόρφωση του εκλογικού αποτελέσματος.

Η Δημοτική Παράταξη
«Χαλάνδρι σε Δράση»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *