Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014

Πράσινο διπλό ψυχολογίας στην Τούμπα


Μεγάλο διπλό του Παναθηναϊκού στην Τούμπα επί του κουρασμένου ΠΑΟΚ, σκόρερ οι Ατζαγκούν και Καρέλης στο 51ο και το 79ο λεπτό, ενώ για τον Δικέφαλο είχε ισοφαρίσει ο Περέιρα με φάουλ στο 64ο λεπτό.

Την 5η του νίκη στο γήπεδο Καραϊσκάκη σε ισάριθμα παιχνίδια πέτυχε ο Ολυμπιακός, με 5-1 επί του Πανθρακικού, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Ο Ντομίνγκες άνοιξε το σκορ στο 36΄ με πέναλτι, στο 39΄ με το αυτογκόλ του Παπαγεωργίου έγινε το 2-0, ενώ στο 67΄ ο Αυλωνίτης ανέβασε κι άλλο το δείκτη του σκορ.
Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 79΄ με πέναλτι του Κάσες, για να ακολουθήσουν άλλα δύο γκολ από τους Διαμαντάκο (84΄) και Μήτρογλου (90’).

Την 5η της νίκη στο πρωτάθλημα και πρώτη μακριά από τη Μυτιλήνη πέτυχε η Καλλονή, η οποία επικράτησε 2-0 του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας. Στο 66΄ ο Κεϊτά άνοιξε το σκορ και στο 81΄ ο Χουάνμα «σφράγισε» το «τρίποντο» για τους φιλοξενούμενους.
Την πιο εύκολη και «ξεκούραστη» νίκη του στη φετινή Σούπερ Λίγκα σημείωσε απόψε ο ΠΑΣ Γιάννινα, που με γκολ των Μιχαήλ στο 7ο, Μανιά στο 49ο, Ίλιτς στο 75ο και Τσουκαλά στο 82ο λεπτό νίκησε 4-0 την αδύναμη Νίκη Βόλου, η οποία δεν απείλησε τους γηπεδούχους καθ΄ όλη τη διάρκεια του αγώνα, στην αναμέτρηση που διεξήχθη στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα. Την τρίτη εντός έδρας ισοπαλία (0-0) παραχώρησε ο Λεβαδειακός στον Πλατανιά, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκας.
Στα ματς του Σαββάτου ο Εργοτέλης με την Βέροια ήρθαν ισόπαλοι στο Παγκρήτιο με 2-2, σκόρερ για τους Κρητικούς οι Χαλκιαδάκης στο 13ο λεπτό και στο 38ο λεπτό.
Ενώ για την Βέροια οι Καλτσάς στο 17ο λεπτό, και Μπεν με πέναλτι εφεύρεση στο 61ο λεπτό.
Ο Παναιτωλικός πέρασε με 2-1 από την Κέρκυρα, σκόρερ οι Βιγιαφάνες στο 16ο λεπτό και ο Καπέλ στο 20ο λεπτό, με την Κέρκυρα να μειώνει στο 84ο λεπτό.
Τέλος η Ξάνθη κέρδισε με 2-1 εντός έδρας με τους Λισγάρα στο 29ο λεπτό, και Κλέϊτον στο 33ο λεπτό.
Για τον ΟΦΗ είχε ανοίξει το σκορ λεπτό στο 6ο λεπτό ο Αντώνης Πετρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου