Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Δωρεάν για όλους οι παιδικοί σταθμοί του Κερατσινίου .


Μια από τις βασικότερες προεκλογικές του δεσμεύσεις , υλοποίησε άμεσα η νέα Δημοτική Αρχή Κερατσινίου- Δραπετσώνας .

Με πρότασή του Δημάρχου , κ. Βρεττάκου , το δημοτικό συμβούλιο της πόλης αποφάσισε στην πρόσφατη συνεδρίασή του , την πλήρη κατάργηση των τροφείων στους δημοτικού παιδικούς και βρεφικούς σταθμούς.

Στην προσπάθειά της να κάνει διακριτή την « αντινεοφιλελεύθερη αντιμνημονιακή αντίληψη της στη διοίκηση του Δήμου», η δημοτική αρχή του Χρήστου Βρεττάκου, μετά την ανοιχτή σύγκρουση με την Κυβέρνηση για την αξιολόγηση και τον επανέλεγχο των συμβάσεων, προχώρησε στην υλοποίηση της σημαντικότατης αυτής προεκλογικής της δέσμευσης.

«Η δική μας αντίληψη για τους παιδικούς σταθμούς είναι ότι αποτελούν κυψέλη προετοιμασίας για την ένταξη των παιδιών στο σχολικό περιβάλλον και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να γίνει αποθήκη ψυχών. Η φιλοξενία των βρεφών και παιδιών στους παιδικούς σταθμούς είναι δικαίωμα όλων, ζητούμενο που εμείς δεσμευόμαστε να φροντίσουμε και να εξασφαλίσουμε στο σχεδιασμό μας», αναφέρει χαρακτηριστικά η ομόφωνη απόφαση κατάργησης των τροφείων του δημοτικού συμβουλίου Κερατσινίου-Δραπετσώνας.

newsTA

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου