Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 26 Νοεμβρίου 2014

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Πάτησε Μαδρίτη


Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε στην πρωτεύουσα της Ισπανίας πριν λίγες ώρες, μπαίνοντας στην τελική ευθεία για τη μεγάλη «μάχη» της Τετάρτης με την Ατλέτικο στο «Βιθέντε Καλντερόν».
Ο Θρύλος δίνει το πιο κρίσιμο ματς των ομίλων του Champions League στην έδρα της περσινής φιναλίστ, Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι «ερυθρόλευκοι» από σήμερα το μεσημέρι έχουν φτάσει στη Μαδρίτη, όπου πλέον προετοιμάζονται για την κόντρα με τους «ροχιμπλάνκος». Οι Πειραιώτες μετά την άφιξή τους, λίγο μετά τις 13:00 το μεσημέρι, έφυγαν απευθείας για το ξενοδοχείο όπου έχει καταλύσει η αποστολή, μετρώντας αντίστροφα για την τελευταία προπόνηση που θα γίνει το απόγευμα στο «Βιθέντε Καλντερόν».
Νωρίτερα, θα μιλήσει ο Μίτσελ και ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από τα παιχνίδια. Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί πως το ενδιαφέρον των Ισπανών συγκεντρώνουν αρκετά μέλη της «ερυθρόλευκης» αποστολής πέρα από τον συμπατριώτη τους κόουτς. Άλλωστε, ο Ολυμπιακός έχει στην αποστολή του αρκετούς ποδοσφαιριστές με καταγωγή ή θητεία στο ισπανικό πρωτάθλημα, όπως οι Ρομπέρτο, Αφελάι, Μποτία κλπ., που αποτελούν αντικείμενο συζήτησης για φιλάθλους και Τύπο στην ιβηρική χώρα. Την αποστολή που βρίσκεται στην Μαδρίτη αποτελούν οι εξής παίκτες: Μέγιερι, Ρομπέρτο, Χουτεσιώτης, Αμπιντάλ, Αφελάι, Αυλωνίτης, Μπενίτες, Μποτία, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντομίνγκεζ, Ελαμπντελαουί, Φουστέρ, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου, Εντινγκά, Σαλίνο, Σιόβας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου