Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΠΩΣ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ! ΔΗΛΩΣΗ ΕΝΟΣ ΔΙΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ

ΔΙΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΣ!

Ούτε στοιχειώδη σεβασμό σε έναν άνθρωπο που δίνει πλέον μάχη για τη ζωή του δεν δείχνουν στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ, που από το μεσημέρι παρεμβαίνουν στο θέμα της απεργίας πείνας του Νίκου Ρωμανού με συνεχείς δηλώσεις.

Τη σκυτάλη από τον γραμματέα της ΝΔ, Ανδρέα Παπαμιμίκο πήρε το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Θανάσης Χειμωνάς, που υποστηρίζει πως η δήλωση του Νίκου Ρωμανού είναι ΅κατασκευασμένη΅.

΅Ας μη γελιόμαστε. Ειναι αδύνατον ο Νικος Ρωμανός, ενας 20χρονος νέος καταβεβλημένος μετα απο τρεις εβδομάδες απεργίας πείνας, να έγραψε την επιστολή που του αποδίδεται΅, αναφέρει ο Χειμωνάς για να συνεχίσει γράφοντας πως .΅τον Ρωμανό τον χρησιμοποιούν κάποιοι που ονειρεύονται να αιματοκυλίσουν την χωρα΅ . ΅Το κράτος οφείλει να προστατέψει τοσο τον ίδιο τον Ρωμανό οσο και όλους τους Έλληνες πολίτες΅ , καταλήγει η δήλωση του Θανάση Χειμωνά.

ΠΗΓΗ:http://alterthess.gr


ΣΧΟΛΙΟ: Επειδή είστε τέτοιοι ΣΚΑΤΑΝΘΡΩΠΟΙ καταντήσατε το ΠΑΣΟΚ εν δυνάμει εξωκοινοβουλευτικό κόμμα. 
Άντε τουλάχιστον αλλάξτε το όνομα ρε καραγκιόζηδες ώστε να μην παίζετε και να μην μπλεκόσαστε με την ιστορία του. 
Αφού το ΕΛΙΑ δεν έπιασε δοκιμάστε το .... ΣΥΚΙΑ!

ΣΧΟΛΙΟ 2: Δεν είναι ήρωας ο μικρός για ό,τι έχει κάνει, ΑΛΛΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΒΕΛΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΗΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑΣ ΠΟΥ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΟΙ ΑΔΩΝΟΧΕΙΜΩΝΑΔΕΣ!

ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ, ΤΑ ΠΗΡΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών ΜΒΑ στη Θράκη

Θέμα: Η αναμόρφωση του ΠΜΣ στη Διοίκηση Επιχειρήσεων – Master in Business Administration ( MBA ) του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών, ΔΠΘ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις