Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΣΤΟΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ

Αναγνώστης μας έστειλε το ακόλουθο ενυπόγραφο μήνυμα:

Δυστυχώς οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες του Χαλανδρίου  είναι πολύ άτυχοι, καθώς εφέτος επικρατεί μια άκρως καταθλιπτική ατμόσφαιρα!
Όσα χρόνια θυμάμαι τον εαυτό μου (είμαι 57 ετών), δεν έχει ξανασυμβεί δέκα μέρες πριν τα Χριστούγεννα να είναι αστόλιστο!
Δρόμοι από τους εμπορικότερους στην Ελλάδα, δεν έχουν ούτε ένα λαμπάκι για να δώσει ένα εορταστικό τόνο και να δημιουργήσει στην αγορά μια θετική διάθεση.
Και σαν μη φθάνει αυτό, η Δημοτική αρχή αδυνατεί να αντικαταστήσει και τις καμμένες λάμπες από τις κολώνες.
Απογοήτευση σκέτη!
Τελικά έχουμε  μία Δημοτική αρχή που δεν είναι ικανή να διαχειριστεί ούτε το εορταστικό στόλισμα, είναι δυνατόν απ’ αυτή τη Δημοτική αρχή να έχουμε την παραμικρή ελπίδα ότι θα μπορέσει να διαχειριστεί έστω κάποια μικρά προβλήματα!
Αχ Χαλάνδρι μου….. δεν σου άξιζε αυτή η τύχη…  αργούν και οι εκλογές!!!
 
ΣΧΟΛΙΟ: Ανάλογα παράπονα μας έχουν έρθει και από φίλους καταστηματάρχες της πόλης.
Σήμερα ανάβει το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο - το απόγευμα - ενώ ο αντιδήμαρχος κος Γερολυμάτος μας είπε ότι δεν έγινε φέτος η γνωστή "μίσθωση" χριστουγεννιάτικων φώτων (που κόστιζε στον δήμο 24000 ευρώ ετήσια) και έχει καθυστερήσει η ολοκλήρωση προμήθειας ηλεκτρολογικού υλικου που έχει δημοπρατηθεί και που αναμένεται η παράδοσή του τις επόμενες μέρες.
Στο κέντρο έχουν τοποθετηθεί μόνο τα φωτάκια που ανήκουν στον δήμο, τα οποία βέβαια θα ήταν πολύ περισσότερα αν τα προηγούμενα χρόνια δεν "ενοικίαζε" ο δήμος στολισμό αλλά τον αγόραζε.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου