Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014

Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΚΟΥΡΑΣΗΣ (και οι πολιτικοί του σύμμαχοι) ...


Ο σύνδεσμος των 21 δήμων είναι ένας ΆΧΡΗΣΤΟ ΠΛΕΟΝ Νομικό Πρόσωπο για σένα που πληρώνεις συνδημότη μου, αλλά δίνει αμοιβές διοικητικού συμβουλίου.

Αυτό το "νομικό πρόσωπο" δεν το κατάργησε βλέπεις ο Γ. Κουράσης, το θεωρούσε χρήσιμο (αφού ήταν ο πρόεδρας)
Τον ΕΥΡΙΠΙΔΗ τον κατήργησε, γιατί ήταν .... άχριστο νομικό πρόσωπο.

Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΥΡΑΣΗΣ!

Τον σύνδεσμο είχαμε ιδρύσει το 1998-1999 για να υλοποιήσει το πρόγραμμα LOCAL AGENDA 21, ένα πρόγραμμα που στο Χαλάνδρι είχαμε περπατήσει αρκετά σε πιλοτική εφαρμογή στην Αγία Βαρβάρα.

Πέρασαν χρόνια 16 έκτοτε, το πρόγραμμα πήγε καλιά του, δεν υπάρχει πια αλλά ο σύνδεσμος των 21 δήμων υπάρχει και πληρώνει προέδρους και αντιπροέδρους.

Το τι ακριβώς κάνει σήμερα  δεν είναι απολύτως καθαρό.
Μπες στο site του και άμα καταλάβεις .... γράψε μας.

Σε διάφορους συμμετέχοντες  δήμους έχει ζητηθεί ουσιαστική ενημέρωση δια την δράση του αλλά αυτά είναι της δημοκρατίας πράγματα και δεν γίνονται από καργαδεξιούς εξουσιαστές που ... δεν δίνουν λογαριασμό.
Επίσης  πολλοί αυτοδιοικητικοί των 21 δήμων έχουν κατά καιρούς ζητήσει την αποχώρηση των δήμων τους από αυτό το πράγμα για να γλυτώσουν το ετήσιο χαράτσι  - έχει αναφερθεί και στο παρελθόν η Πλατεία, αν θες ψάξε αναγνώστη μου, δεν τα λέμε πρώτη φορά.

Να σου ξανατονίσω όμως ότι αυτό το πράγμα το πληρώνεις ΕΣΥ, οι δήμοι και ο δικός μας δήμος, που δίνουν αρκετά λεφτά (ΔΙΚΑ ΣΟΥ) κάθε χρόνο στον σύνδεσμο.

Τα τελευταία χρόνια πρόεδρος του συνδέσμου ήταν ο δήμαρχος Χαλανδρίου κ. Γιώργος Κουράσης, με την στήριξη βεβαίως όλων των νεοδημοκρατών των 21 δήμων.

Μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές όλοι οι δήμοι έστειλαν νέους εκπροσώπους στον σύνδεσμο.

Το Χαλάνδρι έστειλε τους κους Λιερό και Λυμπεράτο από την πλειοψηφία και τον κ. Γ. Κουράση από την αντιπολίτευση.

Και πριν μερικές μέρες ο σύνδεσμος επανασυγκροτήθηκε - λέει - σε σώμα.

Και ο Γιώργος Κουράσης επανεξελέγη πρόεδρος, λέει.

(Αν είναι έτσι - όταν θα δούμε επίσημο δελτίο τύπου - θα ρωτήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ τι λέει γι' αυτή την ομοφωνία, που δεν αφορά βεβαίως μόνο το Χαλάνδρι).

Πού το λέει όμως ότι επανεξελέγη ο Γ. Κουράσης;

Εμείς το διαβάσαμε σε ένα ιδιωτικό site - που αναφέρεται σε δελτίο τύπου του συνδέσμου.

Στο site του συνδέσμου πάντως ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΣΕ ΣΩΜΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ (Σάββατο 20-12-2015 και ώρα 10.30 το πρωί).

ΔΕΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ: http://sbaa.gr/

 Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΚΟΥΡΑΣΗΣ, ο άνθρωπος που θεωρεί τις δημόσιες θέσεις που κατέχει ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΤΣΙΦΛΙΚΙ, έστειλε - μάλλον - το δελτίο τύπου πρώτα και αποκλειστικά σε ένα φιλικό του ΙΔΙΩΤΙΚΟ site, ώστε να το "ανεβάσει" στον ανταγωνισμό δια την διαφημιστική πίττα και να λάβει το θέμα τον τίτλο που εκείνος επιθυμεί περί "πανηγυρικής επανεκλογής".

Πρακτική που  παρεμβαίνει βεβαίως, με τον αντιδεοντολογικά αυτό τρόπο, στην ΑΓΟΡΑ, ΑΛΛΟΙΏΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΟΥ  ΥΓΙΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟΥ, υπέρ των κολλητών του, εκμεταλλευόμενος δημόσια χρηματοδοτούμενο οργανισμό. 

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΚΑΝΕ, ΔΗΛΑΔΗ και ως δήμαρχος, έκανε και τώρα, ως επανεκλεγείς ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΒΑΑ.

ΑΔΙΟΡΘΩΤΟΣ!

ΥΓ : Περνώντας από την πλατεία συνάντησα αλλαλάζοντα, ενθουσιώδη πλήθη ιθαγενών (Χαλανδραίων) να μην μπορούν να συγκρατήσουν τον ενθουσιασμό τους δια την ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΗ επανεκλογή Κουράση στην θέση του προέδρου του ΑΧΡΗΣΤΟΥ συνδέσμου. 
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *