Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Η ΔΙΩΞΗ ΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΡΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ



Αν κάτι έχω πληρώσει αναγνώστη μου ακριβά είναι ότι λέω και γράφω ό,τι κατεβάζει η γκλάβα μου χωρίς κανέναν υπολογισμό.

"Σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε" λέει ο λαϊκός ποιητής.

Με την Σ. Μπακόλα οι προσωπικές μας σχέσεις δεν είναι καλές και δεν θα βελτιωθούν.
Οι λόγοι δεν αφορούν τον δημόσιο διάλογο.
Φίλοι δεν είμαστε και δεν θα γίνουμε, δεν το επιθυμώ άλλωστε.

Και το ξεκαθαρίζω για όποιον μπερδεύει την πολιτική και την κοινωνική δράση ή την άσκηση των ΔΗΜΟΣΙΩΝ καθηκόντων του, με τις προσωπικές του σχέσεις.
(δηλαδή για όποιον ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΕΣ).

Δεν είναι βέβαια οι σχέσεις μας με την κ. Μπακόλα στο επίπεδο που είναι με άλλη διευθυντριάρα του δήμου - αυτή είναι μια κατηγορία μόνη της  και με μεγάλη απόσταση από την δεύτερη. (Όποιος ρωτήσει ποια είναι η πρώτη θα φάει ban από την Πλατεία) -  αλλά και εκείνη να ήταν στην συγκεκριμένη θέση τα ίδια θα έγραφα.

Η δίωξή της Σ. Μπακόλα για την τήρηση του ΕΝΤΕΛΛΕΣΘΕ είναι απαράδεκτη, άδική, λανθασμένη και γίνεται μόνο για ΕΚΒΙΑΣΤΙΚΟΥΣ και ΕΚΦΟΒΙΣΤΙΚΟΥΣ προς τους υπηρεσιακούς παράγοντες, λόγους.

Η ΣΤΕΛΛΑ ΜΠΑΚΟΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΜΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙ ΤΟ ΕΝΤΕΛΛΕΣΘΕ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ.

ΑΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΘΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑ ΕΓΩ - που είμαστε και τσακωμένοι - δεν την πάω, δεν με πάει  - ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΑΓΑ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ.

Και άμα θέλει να το συμπεριλάβει αυτό στην υπερασπιστική της γραμμή.

Ψάχτηκα για το θέμα αναγνώστη μου εχτές.

Με μικρή επιφύλαξη, από μια πρόχειρη έρευνα σε άλλους δήμους μεταξύ των δήμων των 20 ανταρτών - δημάρχων, δεν υπάρχει αντίστοιχη δίωξη υπηρεσιακού παράγοντα (δεν έψαξα και τους 20, αλλά δυο τρεις που ρώτησα, δεν ....)
Δεν θέλω να αναφέρω παραδείγματα δήμων που δεν έχει ασκηθεί δίωξη στον αντίστοιχο υπηρεσιακό παράγοντα παρά μόνο στον δήμαρχο, γιατί θα είναι σαν να τους δίνω τους ανθρώπους για να τους ασκήσουν τώρα δίωξη.

Προφανώς η Στέλλα Μπακόλα πρέπει να έχει την συμπαράσταση όλων όσων ψήφισαν στο δημοτικό συμβούλιο να γίνει το ΕΝΤΕΛΛΕΣΘΕ και πάντως προφανώς έχει την δική μας, σε ό,τι πιθανά να μπορούμε να της φανούμε χρήσιμοι στο συγκεκριμένο θέμα.

Αν και δε νομίζω να χρειάζεται.

Παρά το ότι δεν είναι της μόδας, το αντίθετο, εμείς διατηρούμε την εμπιστοσύνη μας στην δικαιοσύνη για να έχουμε σε κάτι να ελπίζουμε.

Και το κοινό περί δικαίου αίσθημα λέει ότι η Διευθύντρια του δήμου πρέπει να απαλλαγεί κ. Εισαγγελέα (και με το μπαρδόν δηλαδή, δια το θράσος).

ΑΓΓΕΛΟΣ ΝΤΑΒΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου