Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Ανακοίνωση του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου για τις νέες απολύσεις των Δημοσίων Υπαλλήλων

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Συναδέλφισσες και Συνάδελφοι

Όπως ενημερωθήκαμε από την Διευθύντρια Διοικητικού Προσωπικού (συναδέλφισσα Στέλλα Μπακόλα) σε συνέχεια της κλήσης της στις 22/10/14 από την Εισαγγελία Αθηνών," ...προκειμένου να εξετασθεί ανωμοτί και να παράσχει εξηγήσεις...." , διώκεται ποινικά και έχει κληθεί να εξετασθεί την Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014.

Το ΔΣ του Συλλόγου μας από την αρχή τάθηκε δίπλα στη συναδέλφισσα εκφράζοντας την διάθεσή μας, και το συναδελφικό μας καθήκον, να παρέχουμε κάθε δυνατή υποστήριξη, ηθική, συνδικαλιστική και νομική.

Ο Σύλλογος μας έγκαιρα, από την πρώτη στιγμή που η κυβέρνηση επιχείρησε να δρομολογήσει την διαδικασία των δήθεν "αξιολογήσεων" και του επανελέγχου των συμβάσεων, κινητοποιήθηκε για την αποτροπή τους, πετυχαίνοντας να συσπειρώσει γύρω από τα αιτήματά μας ευρύτατη κοινωνική συμπαράσταση και την καθολική συμπαράσταση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Από την Σεπτέμβριο, δημιουργήσαμε κοινό μέτωπο με του συλλόγους εργαζομένων των Δήμων Νίκαιας-Ρέντη, Ζωγράφου, Λάρισας, για να υποστηρίξουμε με κοινές συντονισμένες κινητοποιήσεις τις Διευθύντριες Προσωπικού και τους δημάρχους που ανέλαβαν την ευθύνη, ώστε να μην αποσταλούν στοιχεία ούτε για τον επιμερισμό της ποσόστωσης αλλά ούτε και για τον επανέλεγχο των συμβάσεων.

Την Τρίτη 16/12 έχει προγραμματιστεί με πρωτοβουλία του Συλλόγου μας κοινή συνάντηση με μέλη της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΠΟΕ ΟΤΑ, τις διευθύντριες προσωπικού των δήμων Χαλανδρίου, Ζωγράφου, Νίκαιας Ρέντη, Πάτρας καθώς και εκπροσώπους των Δ.Σ. των συλλόγων εργαζομένων για να συζητήσουμε και να συναποφασίσουμε περαιτέρω δράσεις και πρωτοβουλίες.

Συνεχίζουμε να υπερασπιζόμαστε τα δικαιώματά μας στην σταθερή και μόνιμη εργασία, την υπεράσπιση του Δήμου και της λειτουργία τους, τους ανθρώπους που στάθηκαν δίπλα μας στον αγώνα μας.

Συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για ένα δημόσιο που υπηρετεί τους πολίτες του.



Για το Διοικητικό Συμβούλιο

                                         Η Γραμματέας                          Η Πρόεδρος
                                          Στέλλα Λίτινα                  Σοφία Κορωναίου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου