Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014

Εμπλοκή του Πάνου Γερμανού των Public στην υπόθεση των εξοπλιστικών

Συμμετοχή στην ένοχη διαδρομή των χρημάτων των εξοπλιστικών προγραμμάτων φέρεται να έχει σύμφωνα με νέα στοιχεία που έχουν προκύψει ο ιδιοκτήτης των καταστημάτων Public Πάνος Γερμανός, ο οποίος συνδέεται με τους Θωμά Λιακουνάκο και τους Τσοχατζόπουλο και Σμπώκο.
Ο Πάνος Γερμανός εμφανίζεται να έχει λάβει στους τραπεζικούς του λογαριασμούς...
ποσά εκατομμυρίων σε ευρώ και αμερικανικά δολάρια και είναι μεταξύ των κατηγορουμένων στην υπόθεση των μιζών που διακινήθηκαν ως ''αντίδωρο'' για το πρόγραμμα των ρωσικών αντιαεροπορικών TOR-M1».

Το άγνωστο πρόσωπο που συνδέει τον Πάνο Γερμανό με τον Γιάννη Σμπώκο και τον Θωμά Λιακουνάκο είναι ο 81χρονος Γιώργος Καμάρας, ο οποίος κατηγορείται πως μετέφερε εκατομμύρια ευρώ που προέρχονταν από μίζες των εξοπλιστικών σε προσωπικούς λογαριασμούς του επιχειρηματία Πάνου Γερμανού των Public.

Μάλιστα ο Πάνος Γερμανός εμφανίζεται να έχει στείλει έμβασμα 2 εκατ. δολαρίων προς λογαριασμό που διατηρούσε εταιρία του καταδικασθέντος Γιώργου Σαχπατζίδη στην Ιταλία, τα οποία εικάζεται ότι στη συνέχεια διοχετεύθηκαν στον Ακη Τσοχατζόπουλο.


Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Πάνος Γερμανός είχε πουλήσει τις μπαταρίες για τα γερμανικά υποβρύχια που «γέρνουν» και για άλλα υποβρύχια, μια υπόθεση που φαίνεται να συγκεντρώνει εκ νέου το ενδιαφέρον της ελληνικής Δικαιοσύνης, στο πλαίσιο της ευρύτερης έρευνας για τις προμήθειες του ελληνικού Στρατού.

koutipandoras.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *