Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

ΧΡΗΣΙΜΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ: Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΤΗ


Μεγάλο κουτσομπολίστικο ενδιαφέρον και πολλά φίδια λέγονται για να μην γίνει αποδεκτό το αυτονόητο συμπέρασμα: Αν είχε απευθυνθεί σε όλες τις δημοτικές παρατάξεις (ως όφειλε) ο δήμαρχος θα είχε εκλεγεί συνήγορος του δημότη και των επιχειρήσεων στηριγμένος με ευρύτερη συναίνεση ώστε να μπορεί να επιτελεί το ελεγκτικό για την διοίκηση έργο του.

Αλλά ο δήμαρχος ήθελε ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΟ Συνήγορο του Δημότη.

Τα γράφουμε αυτά επειδή μας έγινε ένα τηλέφωνο που επιχείρησε να "αμφισβητήσει" γραφόμενα της Πλατείας.

Τα παπαγαλάκια παραπληροφορούν συνειδητά σχετικά με την ψηφοφορία για να θολώσουν αυτό  το απλό να εξαχθεί συμπέρασμα περί των προθέσεων του Δημάρχου.

Θα αναφέρουμε την σύνθεση του σώματος κατά την ώρα της ψηφοφορίας ώστε να καταρριφθεί άλλο ένα επιχείρημα της πλάκας - όσοι το έχουν ακούσει θα καταλάβουν ποιο είναι, έχει να κάνει με την προέλευση των περιβόητων τριών ψήφων του κ. Βυλλιώτη στην δεύτερη ψηφοφορία και το αν πήγαν ή δεν πήγαν στο καλάθι της πλειοψηφίας.


Δείτε την σύνθεση του σώματος και βγάλτε συμπεράσματα.

Από την Αντίσταση παρόντες ήταν 23 από τους 24 συμβούλους της αφού η Έλενα Χριστούλη είναι στο ΚΟΜΠΑΝΙ στην πρώτη ψηφοφορία.

Παρόντες ήταν ΟΛΟΙ - και οι 6 - οι σύμβουλοι του Γ. Κουράση. Το περίεργο είναι ότι δεν υπάρχουν 6 ψήφοι στο άκυρο ή στο λευκό άρα δεν κράτησαν ενιαία στάση.

Από την παράταξη Ανδρεόπουλου παρών ήταν μόνο ο ίδιος. (Καραμολέγκος και Καζάνη έλειπαν).

Οι τρεις σύμβουλοι του Γ. Λαδόπουλου, οι δύο του Γ. Θωμά και ο ακατονόμαστος συμμετείχαν στην ψηφοφορία.

Οι δύο σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης απείχαν.
Αυτά για να μην ακούτε παπαγαλάκια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου