Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

ΘΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ! ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΕΓΙΝΕ ΕΔΡΑ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ!!!


Λαϊκή Δημοκρατία του
Σάο Τομέ και Πρίνσιπε

Η εμμονή στην δικαίωση ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ κάποιων προεκλογικών ΘΑΘΑΘΑΘΑ που έλεγαν τα συντρόφια της ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ για να τους ψηφίσουν οι ιθαγενείς μπαμπουίνοι, οδηγεί την πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου σε κατάσταση παράκρουσης.

Και μιλάμε για δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων που κατά τις συζητήσεις η απόγνωση ζωγραφίζεται στο πρόσωπό τους.

Διότι - ΑΝΤΕ, ΘΕΜΙΤΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΘΕΙ Η ΦΑΙΔΡΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΑ - προεκλογικά  να λες (και να τάζεις) στους συλλόγους, στα σωματεία και σε όποιον θες ότι θα στηρίξεις το έργο τους μόλις γίνεις εξουσία με κάθε τρόπο, για να σε "στηρίξουν",  αφού οι πολίτες εδώ στις παρυφές του Ισλαμικού Χαλιφάτου. χρειάζονται κάποιον για να τους πει τι να ψηφίσουν και να αναλάβει την ευθύνη για την ψήφο τους, και η κοπαδοποίηση είναι χρήσιμο άλλοθι.

Αλλά όταν γίνεις εξουσία, πάρεις το δημοτικό ταμείο στο χέρι, το να θεωρείς ότι "στήριξη" είναι η ικανοποίηση κάθε αιτήματος συλλόγου  δεν είναι πολιτική συνέπεια.

ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟΓΥΑΛΟΥΡΙΣΜΟΣ ΧΕΙΡΙΣΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ!

Εμπεριέχει πολιτικό νταραβερισμό εποχής βουλευτού Καλοχαιρέτα.

"ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΜΕΙΣ ΚΡΕΜΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΚΑΠΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΗΝ ΦΑΝΕ ΟΙ ΨΥΛΛΟΙ" και δεν έχουμε απολύτως κανένα λόγο να κάνουμε μικροπολιτική για να μας ψηφίσει κανείς στας επόμενας εκλογάς, θα συνεχίσουμε να αντιδρούμε με ένταση στον ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟ και να γινόμαστε "οι κακοί του χωριού" για να κάνουμε κανέναν άλλο να αναλάβει την δύσκολη σκυτάλη.

Και αν δεν αρέσει αυτό στην αξιοσέβαστη Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, που είναι η μεγάλη υπερασπίστρια της πολιτικής "ΔΩΣΤΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΩΜΑΤΕΙΑ" και δεν σηκώνει κουβέντα περί τούτου, εμείς της απαντάμε μικροαστικά:

ΜΠΑΛΣΑΜΙΚΟ!
(όχι ΞΥΔΙ, είναι μπανάλ).

Εχθές αναγνώστη μου ο ΝΟΙΚΙΑΣΜΕΝΟΣ από τον δήμο, χώρος της Δαναΐδων - το ιστορικό Κέντρο Νεότητας -  αποφασίστηκε, παρά την τεκμηριωμένη αντίθεση της αντιπολίτευσης - να παραχωρηθεί σε νεοσύστατο σωματείο - σύλλογο για να δηλωθεί ως έδρα του, για την απαιτούμενη έναρξη εργασιών του, στην ΔΟΥ Χαλανδρίου.

ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΔΡΑ!

Όχι, δεν μιλάμε για την παραχώρηση ωρών χρήσης του χώρου, για να διευκολυνθεί το πολιτιστικό σωματείο να κάνει την δουλειά του.
Αυτό αυτονοήτως συνέβαινε και πρέπει να συνεχιστεί να συμβαίνει.

Μιλάμε για να ιδρυθεί ένα νέο νομικό πρόσωπο ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ δικαίου,  με ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΔΡΑ τοο νοικιασμένο κτίριο του δήμου!
Την ώρα που άλλοι σύλλογοι εκδιώκονται από άλλα νοικιασμένα κτίρια διότι είναι παράνομο!

Αυτά δεν γίνονται ούτε στην Λαϊκή Δημοκρατία του Σάο Τομέ και Πρίνσιπε αναγνώστη μου!

Highlight 1:

ΝΤΑΒΙΑΣ: Σε πόσους συλλόγους έχετε σκοπό να παραχωρήσετε χώρους στα δημοτικά κτίρια, διότι λόγοι ισονομίας και ισοπολιτείας απέναντι στους δημότες απαιτούν να είμαστε δίκαιοι, εδώ.

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.:
ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΟΣΟΥΣ ΤΟ ΖΗΤΗΣΟΥΝ!

ΤΟΣΟ LARGE!

Τρελάθηκε το αφεντικό! 

Θα κάνω σύλλογο και θα δηλώσω έδρα την τεχνική υπηρεσία, εκεί γουστάρω εγώ. 
Διότι θα είναι σύλλογος για την προστασία του αστικού περιβάλλοντος και τοπικής ανάπτυξης, άρα εκεί πρέπει να στεγαστώ! 
Και ο Λέρτας θα στήσει έναν σύλλογο προστασίας της Nοημοσύνης των ιθαγενών Χαλανδραίων και θα ζητήσει να στεγαστεί η έδρα του στον Ψυχιατρικό χώρο των δημοτικών Ιατρείων)

Highlight 2:

ΠΑΝΤΑΖΗΣ: Τώρα τι θα μου πείτε; Θέλω το γραφείο στους αθλητικούς χώρους τώρα, τζάμπα και για έδρα του ΓΣΧ! (Τι να του πεις τώρα;  Ότι έχει άδικο;)

ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΤΗΣ:

 Ο Νταβίας ήταν ο πρώτος που σήκωσε κόντρα για το θέμα στο πολιτικό επίπεδο με τις γνωστές γελοίες απόψεις του, αλλιώς θα πέρναγε στα μουλωχτά, διότι είναι γνωστό αντιδραστικό στοιχείο.

Όμως τα "τεχνικά - φορολογικά"  προβλήματα που προκύπτουν με την παραχώρηση φορολογικής έδρας σε οποιοδήποτε ιδιωτικό φορέα - ακόμα και μη κερδοσκοπικό, οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι τεκμηρίωσε "τεχνοκρατικά" πολύ καλά ο Ανδρεόπουλος (πρέπει να βάλω θερμόμετρο αλλά εμείς προσπαθούμε να είμαστε δίκαιοι).
Ο οποίος μάλιστα είπε ότι οι Ελεγκτές της ΔΟΥ δεν είναι βέβαιο ότι θα δεχτούν αυτή την έδρα.

Οι παρατάξεις Ανδρεόπουλου, Λαδόπουλου και Νταβία καταψήφισαν.

Λευκό από την Λαϊκή Συσπείρωση.

Α ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ! ΥΠΕΡ ΨΗΦΙΣΕ ΚΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΟΥΡΑΣΗ που διέλυσε τα νομικά πρόσωπα και άφησε το Θεατρικό Εργαστήρι στον αέρα και τώρα πουλάει ρουσφέτια. (Τριαλαρίμ, τριαλαρόμ).

ΥΓ 1: Συνάδελφοι της πλειοψηφίας έχετε την αμέριστη συμπάθειά μας για αυτά που σας βάζουν να ψηφίζετε και η απόγνωση ζωγραφίζεται στο πρόσωπό σας.

ΥΓ2: Είμαι σίγουρος ότι ο Τάσος Ράμσης και το θεατρικό εργαστήρι του Κέντρου Νεότητας δεν θα "ανακαλύψουν" πίσω από την θέση μας αντιπαλότητα ή μη σεβασμό στο έργο τους. 
Μην τρελαθούμε κιόλας. 
Ο άνθρωπος είναι νοήμων ενεργός πολίτης εκτός από εξαιρετικός στην δουλειά που προσφέρει χρόνια στην πόλη  και κατανοεί ότι η θέση μας δεν αφορά ΕΙΔΙΚΑ τον συγκεκριμένο φορέα που αναγκάζεται να συστήσει γιατί οι ανεγκέφαλοι έκλεισαν τα νομικά πρόσωπα του δήμου, αλλά ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΗ.
Και επίσης είμαι σίγουρος ότι ο Ράμσης ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙ μέσα του μαζί μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου