Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2015

Συνάντηση αντιπροσωπείας του ΔΣ με τον Γ.Γ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Δ. Τσουκαλά


Συνάντηση εκπροσώπων του Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Χαλανδρίου, με τον Γενικό Γραμματέα Διοικητικής Μεταρρύθμισης κύριο Δημήτρη Τσουκαλά πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Μαρτίου.

Στο επίκεντρο της εποικοδομητικής συζήτησης που διεξήχθη σε πολύ θετικό κλίμα, ήταν θέματα που αφορούσαν τους εργαζόμενους στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Κυρίως, η επαναπρόσληψη και επιστροφή των συναδέλφων που οδηγήθηκαν στην απόλυση και στη διαθεσιμότητα, η κατάργηση του Ν.4250/14 που αφορά στην «αξιολόγηση» και τον επανέλεγχο μετατροπής των συμβάσεων και η παύση κάθε ποινικής ή πειθαρχικής διαδικασίας σε όσους εργαζόμενους ή αιρετούς αρνήθηκαν την εφαρμογή του άρθρου 42, η ανάγκη για μόνιμη και σταθερή εργασία και η κατάργηση των ελαστικών σχέσεων εργασίας κάθε μορφής, το θέμα της άσκησης–εξάντλησης ένδικων μέσων από διοικήσεις δήμων κατά συναδέλφων οι οποίοι έχουν δικαιωθεί με δικαστικές αποφάσεις κ.α.

Στη συνάντηση συμμετείχαν η Πρόεδρος του Δ.Σ. Σοφία Κορωναίου, ο Γιάννης Χάιλας Αντπρόεδρος, η Στέλλα Λίτινα Γραμματέας και ο Νίκος Αράμπαλης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *