Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Ο ζων ελπίζειν...

Δεν μου αρέσει που ο πρωθυπουργός πήγε στο Βερολίνο, στην πρωτεύουσα των Ανθελλήνων, των τοκογλύφων, των γερμανών που υποδούλωσαν τη χώρα μου για 2η (από αυτές που γνωρίζουμε, φυσικά...) φορά.
Δεν μου αρέσει η "χαλαρή" αντιμετώπιση του θέματος Κατρούγκαλου. Φταίει ή δεν φταίει? Είπαμε ότι, ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ από τις 25 Ιανουαρίου...

Δεν μου αρέσει το ότι "δεν συζητάμε γερμανικές επανορθώσεις", που είπαν οι ανθέλληνες. Και ποιοι είσαστε εσείς που δεν συζητάτε? ΚΑΤΑΠΑΤΗΤΕΣ χωρών και λαών, αυτοί είσαστε. Εσείς που διαλύσατε την ενωμένη Γιουγκοσλαβία και ιδρύσατε προτεκτοράτα (Κροατία, Σλοβενία, Πολωνία, Ολλανδία, Βέλγιο και άλλες "δημοκρατικές δυνάμεις") στην ΔΗΘΕΝ "ενωμένη" Ευρώπη. Και τα απομυζάτε καθημερινά, τα εκβιάζετε και τα τρομοκρατείτε, ή, ΝΟΜΙΖΕΤΕ ότι, τα τρομοκρατείτε. Τους κυβερνώντες τους μπορεί, τους λαούς τους, όμως, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.

Δεν μου αρέσει που ο Άρειος Πάγος έβγαλε απόφαση την περασμένη εβδομάδα και έκρινε νόμιμο το ΛΗΣΤΡΙΚΟ επιτόκιο 16,5% στις πιστωτικές κάρτες. Ξέρετε, αυτές που κλείνουν σπίτια και χωρίζουν οικογένειες. Αυτές που μαυραγορίτες ΧΑΡΙΖΑΝ τα προηγούμενα χρόνια, εκμεταλλευόμενοι την άγνοια (αυτό δε σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι είναι αμέτοχοι ευθυνών...) των κορόϊδων...Δικαιοσύνη...

Δεν μου αρέσει που αισθάνομαι ότι έχει γίνει "κωλοτούμπα", που - πιθανόν - να αλλάζουν απλά κάποιες λέξεις από το "συμβόλαιο του θανάτου", αλλά το αποτέλεσμα να είναι το ίδιο: η απαξίωση του ανθρώπου και η (ολοκληρωτική) καταστροφή της χώρας.

Και δεν μου αρέσει που συζητάμε πάλι για ΕΝΦΙΑ, φόρους και χαράτσια, δηλαδή αντισυνταγματικές αλχημείες προηγούμενων υποτελών που γονάτισαν τους μη έχοντες και πλούτισαν τους έχοντες.

Γενικά, δεν μου αρέσει αυτή η κατάσταση.
Περιμένω το μεγάλο ΟΧΙ στους τοκογλύφους ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ. Αυτό και μόνο. Έχει και το "V for Vendetta" σήμερα το βράδυ!

Δ.Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου