Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 17 Μαρτίου 2015

ΥΓΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ MARKETING ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ



Το ρημάδι το τσιγάρο σε συνδυασμό με την μαμημένη την γρίπη που κυκλοφορεί μου έχουν ανακατέψει ολίγον τα πνεμόνια αναγνώστη μου και έχω μπλέξει με γιατρούς και μικροβιολογικά εργαστήρια.

"Ασφαλισμένος - ανασφάλιστος" του ΟΑΕΕ (μεγαλειώδες ταμείο - σου φουσκώνει τον λογαριασμό της οφειλής σου με ασφάλιστρα υγείας που δεν σου παρέχει, φοβερό ταμείο. Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΠΟΝΕIΔΙΣΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΟΑΕΕ σφε Στρατούλη που μας παρακολουθείς από το πουλί και σε ευχαριστούμε).

Αλλά τέλος πάντων τώρα θα σου πω ανέκδοτο, αναγνώστη μου, δεν θα πολιτικολογήσω.

Πήγα που λες να κάνω ιδιωτικά κάποιες μικροβιολογικές εξετάσεις που μου έγραψε ο γιατρός σήμερα το πρωί.

- "Χριεάζομαι αυτές τις εξετάσεις" λέω στην όμορφη νεαρά στο γκισέ.

- "Μάλιστα κύριε, πολύ ωραία, κοστίζουν 65 ευρώ και με την έκπτωση  (λόγω μια εκπτωτικής κάρτας που έχω)  κάνουν 35 ευρώ" μου λέει ευγενέστατα.
ΑΛΛΑ (και να το προσέξεις αυτό το ΑΛΛΑ αναγνώστη μου) συνεχίζει η όμορφη νεαρά ...

"Η εταιρία μας αυτή την βδομάδα προσφέρει προνομιακά ένα πακέτο εξετάσεων που περιέχει αυτά που χρειαζόσαστε αιματολογικά, άλλα τόσα που δεν τα θέτε και  μαζί έχει ένα ΥΠΕΡΗΧΟ ΝΕΦΡΟΥ και όλα αυτά μόνο στα 25 ευρώ. Θέλετε το πακέτο μας";

ΑΡΧΙΚΑ ΕΜΕΙΝΑ ΜΑΛΑΚΑΣ, μόλις συνήλθα ξεράθηκα στο γέλιο.

"Πρέπει όμως να το κάνετε το υπέρηχο νεφρού αλλιώς δεν ισχύει το πακέτο" με αποτελείωσε η νεαρά. "Πότε να σας κλείσω ραντεβού; Αύριο ή μεθαύριο;"

ΤΟ ΠΗΡΑ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ και ακόμα γελάω κάνοντας μια υπόθεση εργασίας:

ΝΑ ΧΡΕΑΙΖΟΜΑΙ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ της εταιρίας  αντί υπέρηχου νεφρού, την άλλη βδομάδα  ΝΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ  ΚΩΛΟΝΟΣΚΟΠΗΣΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου