Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Ευχαρίστησαν όλους, εκτός την αντιπολίτευση στο Χαλάνδρι οι οπαδοί του μονοπαραταξιακού δήμου!
 
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

Διαβάστε το δελτίο τύπου του γραφείου προπαγάνδας του δήμου και πείτε μας τώρα αν έχουμε άδικο.

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΡΟΚΛΗΣΗ!

Συγκινητική ήταν η προσέλευση χιλιάδων εθελοντών που την Κυριακή ανταποκρίθηκαν θετικά  στο κάλεσμα του δημάρχου Χαλανδρίου και του δημοτικού συμβουλίου και συμμετείχαν ενεργά στον καθαρισμό του Θεάτρου της Ρεματιάς. Η προσέλευση ξεκίνησε στις 9.00 το πρωί και οι εθελοντές, οπλισμένοι  με καπέλα, γάντια, τσουγκράνες, σκαλιστήρια και σακούλες σκουπιδιών, μάζεψαν, καθάρισαν και φύτεψαν περισσότερα από 100 δέντρα και θάμνους υπό τους ήχους του σαξόφωνου του Τάκη Πατερέλη και μελών της θεατρικής ομάδας ΡΟΔΑ. Παράλληλα οι μικροί μας φίλοι ζωγράφισαν το δικό τους ιδανικό θέατρο με τη βοήθεια καλλιτεχνών.

Πολίτες από το Χαλάνδρι και τους γειτονικούς δήμους, άνθρωποι της τέχνης και του πολιτισμού, δεκάδες παιδιά έστειλαν ένα ηχηρό μήνυμα υπέρ του δημόσιου χώρου. Όλοι εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους στη δημοτική αρχή και δήλωναν τη διάθεσή τους να βοηθήσουν με όλες τους τις δυνάμεις. Φανερή ήταν και η οργή για τον εμπρησμό του θεάτρου.

Στο χώρο του Θεάτρου βρέθηκαν ο αναπληρωτής υπουργός πολιτισμού Νίκος Ξυδάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Γιώργος Καραμέρος, ο νέος πρόεδρος της ΕΡΤ Διονύσης Τσακνής, ο δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας  Άρης Βασιλόπουλος και οι αντιδήμαρχοι του Δήμου, ο δήμαρχος Αγ. Παρασκευής Γ. Σταθόπουλος, ο επικεφαλής της παράταξης «Ενότητα Ανατροπή και Έργο για το Μαρούσι» Λ. Μαγιάκης και άλλοι δημοτικοί σύμβουλοι, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Φώτης Χρυσικός, Πέτρος Δαμιανός, Καλλιόπη Βέττα, Σοφία Κορωναίου οι οποίοι και  εξέφρασαν έμπρακτα την συμπαράστασή τους  συζητώντας  με τον  Δήμαρχο Χαλανδρίου Σίμο Ρούσσο και τους αντιδημάρχους, για την επόμενη ημέρα και τις  διαδικασίες αποκατάστασης, επαναλειτουργίας και αδειοδότησης  του Θεάτρου.

Παρόντες ήταν επίσης μέλη του δημοτικού συμβουλίου της πόλης καθώς και οι πρώην δήμαρχοι Κ. Πατακός, Γρ. Ζαφειρόπουλος και Γ. Κουράσης.

Ευχαριστούμε από καρδιάς τους εργαζόμενους του Δήμου, όλους τους συλλόγους της πόλης, τον ΣΠΑΠ για την ιδιαίτερη συμβολή του, την Αστυνομία, την εταιρεία Σκλαβενίτης Α.Ε., το Σωματείο Καταστηματαρχών Υγειονομικού Ενδιαφέροντος, την ομάδα Πραπόπουλου, το εργαστήριο-αναψυκτήριο Βελανιδιά και ιδιαιτέρως τους συμπολίτες μας που μας έδωσαν κουράγιο και δύναμη για το μέλλον.

Όλοι μαζί θα ξαναφτιάξουμε το Θέατρο καλύτερο.

Καλή μας αρχή!


ΣΧΟΛΙΟ: Η ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΑΡΑΣ ΤΟΝ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙ!

ΥΓ 1: Παρόντες ήταν και οι επικεφαλής όλών - πλην μίας - παρατάξεων της αντιπολίτευσης με αρκετά μέλη των δημοτικών παρατάξεων. Ο δήμος Χαλανδρίου ΕΙΧΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΝΤΕΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ.
Και ευχαρίστησε τον Σκλαβενίτη και τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος αλλά όχι τις άλλες δημοτικές παρατάξεις! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου