Πέμπτη, 14 Μαΐου 2015

ΝΤΑΒΙΑΣ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ: ΝΑ ΕΠΙΔΟΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΛΗΓΕΙ Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΕΖΟΝΤην εκταμίευση της προβλεπόμενης από τον προϋπολογισμό του δήμου επιδότηση προς τα αθλητικά σωματεία, ζήτησε με χθεσινή του παρέμβαση στην προ ημερησίας διάταξη συζήτηση ο εκπρόσωπος της δημοτικής κίνησης ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ, Άγγελος Νταβίας.

"Το τέλος της αγωνιστικής σεζόν είναι ο χρόνος που τα αγωνιστικά τμήματα των αθλητικών σωματείων έχουν τις μεγαλύτερες ανάγκες και κάνουν τον προγραμματισμό τους. Η συμβολική και ηθική ενίσχυση από τον δήμο πρέπει να εκταμιευθεί τώρα. Μια ενίσχυση της τάξης των 10 με 15 χιλιάδων ευρώ δεν είναι έξω από τις δυνατότητες του δημοτικού προϋπολογιμσμού" " είπε ο Άγγελος Νταβίας.

Την πρότασή του έκανε αποδεκτή ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού Σέργιος Γκάκας και είπε ότι θα δοθούν τα προβλεπόμενα στον προϋπολογισμό χρήματα που είναι 15000 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πράσινο Κίνημα: Ο Β. Λυσσαρίδης ταυτίστηκε με τον αγώνα της Κύπρου για ελευθερία και δημοκρατία

  Το Πολιτικό Συμβούλιο του Πράσινου Κινήματος εκφράζει τη θλίψη του και τα θερμά του συλλυπητήρια για την απώλεια του ιδρυτή και Επίτιμου ...

Δημοφιλείς αναρτήσεις