Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Τετάρτη 3 Ιουνίου 2015

Ν. Βαλαβάνη: Παραχώρηση 12 στρ. από το Ελληνικό για τη διαχείριση απορριμμάτων

Την παραχώρηση χώρου περίπου 12 στρεμμάτων εντός της έκτασης του πρώην αεροδρομίου στο Ελληνικό προκειμένου να υλοποιηθεί το τοπικό σχέδιο διαχείρισης απορριμμάτων των τεσσάρων όμορων Δήμων προανήγγειλε η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών Νάντια Βαλαβάνη.

Όπως δήλωσε «πράγματι υπάρχει αναγκαιότητα» και πρόσθεσε ότι «θα προχωρήσουμε άμεσα σε συνεργασία με τα συναρμόδια Υπουργεία και την εταιρεία Ελληνικό ΑΕ για την δρομολόγηση και υλοποίηση της συγκεκριμένης παραχώρησης».

Είχε προηγηθεί ενημέρωση της κ. Βαλαβάνη από τον αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα Αθηνών Χρήστο Καπάνταη για το αίτημα των Δήμων Γλυφάδας, Αλίμου, Αργυρούπολης Ελληνικού, Παλαιού Φαλήρου, αναφορικά με την παραχώρηση χώρου περίπου δώδεκα στρεμμάτων εντός της έκτασης του πρώην αεροδρομίου Ελληνικού.

Ο παραπάνω χώρος είναι απολύτως απαραίτητος προκειμένου να υλοποιηθεί τοπικό σχέδιο διαχείρισης απορριμμάτων των συγκεκριμένων Δήμων, όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση.

ΠΗΓΗ: ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

ΣΧΟΛΙΟ: 
Διότι επιτέλους τα σκουπίδια δεν είναι μόνο για την Φυλή και τους κατοίκους β κατηγορίας της Αττικής.

Ένας χώρος διαχείρισης απορριμμάτων σύγχρονος και τεχνολογικά άρτιος είναι μέρος μιας ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ και δεν είναι ρύπανση.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΥΠΑΝΣΗ! 
ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ!

Μόνο να διασφαλιστούν οι άρτιοι περιβαλλοντικοί όροι και η χρήση προηγμένων τεχνολογιών διαχείρισης πρέπει, ώστε να γίνει στο Ελληνικό το παράδειγμα.

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙΣΤΑΝ πότε θα τολμήσουμε να ξεφύγουμε από τον Μαυρογυαλουρισμό και θα σχεδιάσουμε σοβαρά για την διαχείριση των απορριμμάτων σε ένα χώρο ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ! 

ΧΩΡΟ ΕΧΟΥΜΕ!
 Και πολίτισμός δεν είναι μόνο οι εκδηλώσεις, ούτε μόνο ο αθλητισμός.
Η καθαριότητα είναι το μέτρο του πολιτισμού κάθε πόλης!
Και οι συνθήκες υγιεινής και εργασίας που διασφαλίζει σε αυτούς που την ξεβρωμίζουν.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥΣ του Νότιου Τομέα, την περιφέρεια και την υπουργό κ. Βαλαβάνη που προχωράνε (αν προχωράνε όντος και δεν είναι άλλη μια εξαγγελία).

ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΑΚΙ ΜΑΣ! 

(Αν και μαθαίνω ότι εδώ .... δεν .... Ψάχνουμε πάλι χώρο ΟΞΩ ΑΠΟ ΔΩ, λέει ο σμπίρος μ, γιατί εμείς εδώ  έχουμε κάτοικους, οι άλλοι δεν έχουν, έχουν βόδια και θα δεχτούν τον δικό μας χώρο της υπηρεσίας καθαριότητας που εμάς μας ενοχλεί.  Αλλά ας μην κάνω την Κασσάνδρα, παρόλο που πάντα δίκιο είχε η κόρη του Πρίαμου και αδελφή του πιο γνωστού γόη του Αρχαίου κόσμου όταν έκανε προβλέψεις. Αλλά ποιος την άκουγε ....)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου