Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

17ο Σκακιστικό κύπελλο Δημοτικών Σχολείων Χαλανδρίου


Το απόγευμα της Τρίτης 2 Ιουνίου 2015 διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στην πλατεία Χαλανδρίου το 17ο Σκακιστικό κύπελλο Δημοτικών Σχολείων Χαλανδρίου. Στην εκδήλωση, που οργανώθηκε από τον Σκακιστικό Όμιλο Χαλανδρίου με την αρωγή του Δήμου Χαλανδρίου, έλαβαν μέρος 30 τετραμελείς ομάδες από 20 Δημοτικά Σχολεία του Χαλανδρίου και όμορων Δήμων που οι μαθητές τους δραστηριοποιούνται στο σκάκι κυρίως μέσω του Σκακιστικού Ομίλου Χαλανδρίου.
Συνολικά, μαζί με τους αναπληρωματικούς παίκτες, συμμετείχαν 150 μαθητές, αριθμός ρεκόρ για την διοργάνωση, αυξημένος κατά 50% σε σχέση με την αντίστοιχη περσινή εκδήλωση. Μία εξαιρετική εικόνα, με την κεντρική πλατεία να πλημμυρίζει από παιδικά γέλια και φωνές, χειροκροτήματα και ενθουσιασμό.

Την πρώτη θέση κατέκτησε η 1η ομάδα του 9ου Αγίας Παρασκευής, την δεύτερη θέση το 16ο Χαλανδρίου και την 3η θέση η 1η ομάδα του 13ου Χαλανδρίου.

Σε ατομικό επίπεδο, με 5 νίκες σε 5 αγώνες διακρίθηκαν οι Χρήστος Παρόγλου, Ιάσων Σπάλας, Μαριάννα Παρόγλου, Δήμητρα Ρούφη και Βιολέτα Μπεναρντούτ.

Τα πλήρη αποτελέσματα μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο:

Τα πλήρη αποτελέσματα μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο:

http://chess-results.com/tnr175697.aspx?lan=1&wi=821&turdet=YES

ή μέσω της ιστοσελίδας του Σ.Ο.Χαλανδρίου: www.halandrichess.gr
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Χαλανδρίου κ. Σίμος Ρούσσος και ο αντιδήμαρχος πολιτισμού κ. Σέργιος Γκάκας, οι οποίοι απένειμαν τα κύπελλα και τα μετάλλια στους διακριθέντες.

Πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι οι νεαροί σκακιστές και σκακίστριες, στα πλαίσια της κοινωνικής αλληλεγγύης που τόσο ανάγκη την έχουμε σήμερα, ως «παράβολο συμμετοχής» στους αγώνες προσέφεραν στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου μας, περισσότερα από 100 κιλά τρόφιμα.

Σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν, στους γονείς τους και στους προπονητές τους αξίζουν θερμά συγχαρητήρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου