Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015

ΟΜΟΦΩΝΗ ΑΠΟΡΡΙΨΗ ΑΙΤΗΜΑΤΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Πραγματικά δεν ήταν από τις καλές στιγμές του δημοτικού συμβουλίου η χθεσινή.
Να απορρίπτει ΟΜΟΦΩΝΑ (ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΙΣ του Λαδόπουλου συμπεριλαμβανομένου) αίτημα ενός ιστορικού αθλητικού σωματείου της πόλης - του Γυμναστικού Συλλόγου Χαλανδρίου εν προκειμένω - να του παραχωρηθούν γήπεδα για ένα διήμερο ώστε να κάνει μια εκδήλωση δεν είναι καλό πράγμα και δεν είναι ευχάριστο.

Ο αντιδήμαρχος Σ. Γκάγκας όμως ήταν απόλυτος και έκανε τόσες καταγγελίες για παρανομίες και αυθαιρεσίες του Γυμναστικού Συλλόγου που δεν άφησε κανένα περιθώριο σε κανέναν δημοτικό σύμβουλο να υπερασπιστεί το αίτημα του συλλόγου.

Μέχρι για βιαιοπραγίες σε βάρος εργαζομένων στο ΠΕΡΚΙΖΑΣ μίλησε ο Σέργιος Γκάγκας, ενώ ο δήμαρχος αναφέρθηκε σε δύο συλλόγους - τον Γυμναστικό και το ΠΑΚ - που αρνούνται να συμμορφωθούν με τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου, καταλαμβάνοντας ετσιθελικά χώρους, αρνούμενοι να υπογράψουν τις προβλεπόμενες συμβάσεις, αρνούμενοι να δώσουν τα προβλεπόμενα από το νόμο στοιχεία και παραβιάζοντας ακόμα και λουκέτα για να μπουκάρουν στους αθλητικούς χώρους.

Ο παρευρισκόμενος κος Ν. Πανταζής δεν έδωσε καμία απολύτως απάντηση επί της ουσίας, απλά επιτέθηκε .... στους "πολιτικούς του αντιπάλους που τον διώκουν" .

Επανέλαβε δε το χιλιοπαιγμένο έργο "ο Γυμναστικός πληρώνει περισσότερα χρήματα από τους άλλους" (παραλλείποντας την μικρή λεπτομέρια ότι οι άλλοι ίσα που μπαίνουν στο γήπεδο καμιά ώρα την βδομάδα).

Σαφείς αποστάσεις από τις πρακτικές Πανταζή πήρε και ο παρευρισκόμενος πρόεδρος του ΝΗΡΕΑ Δημήτρης Γιακουμάτος όταν ο Νίκος Πανταζής επιχείρησε να μιλήσει ως εκπρόσωπος όλων των αθλητικών σωματείων: "Άστο, εμάς δεν μας εκπροσωπείς" του είπε ο εκπρόσωπος του ΝΗΡΕΑ.

ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ Νίκο Πανταζή.
Εσύ φταις για ό,τι συμβαίνει.
Και λέγε εσύ ότι φταίμε εμείς ή η Καρατζά, ο Γκάγκας, όλοι οι άλλοι.
Δεν είναι στραβός ο γυαλός, κατάλαβέ το.

Να υπογραμμίσουμε ότι  η Λ.  Καρατζά επιτέθηκε με ένταση στον κ. Πανταζή για την "χαφιεδίστικη" - όπως την χαρακτήρισε - συμπεριφορά του προς άλλα σωματεία τα οποία ξεσπιτώθηκαν από τις καταγγελίες Πανταζή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου