Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Πέμπτη 18 Ιουνίου 2015

ΜΟΝΟΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ - ΕΞΩ ΟΛΗ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

 

Πρώτη φορά αναγνώστη μου, εδώ και δεκαετίες - ΕΔΩ ΚΟΛΛΑΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ - από τότενες δηλαδή, την αποφράδα εκείνη μέρα που η ευθύνη των παιδικών σταθμών πέρασε από το υπουργείο κοινωνικής πρόνοιας (τότε) στην αυτοδιοίκηση - με την υπόσχεση ότι θα έρθουν και τα αντίστοιχα κονδύλια, (υπόσχεση που ως μαλάκες φάγαμε διότι ήμασταν "εν ΠΑΣΟΚ" σύντροφοι με τους από πάνω και άρα τους είχαμε εμπιστοσύνη  - ΟΙ ΗΛΙΘΙΟΙ) - ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ η επιλογή των παιδιών που θα ενταχθούν στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς θα γίνει από ΜΟΝΟΠΑΡΑΤΑΞΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑΣ, χωρίς την συμμετοχή και τον έλεγχο ΟΛΟΚΛΗΡΗΣ της αντιπολίτευσης.

Η πεπατημένη εδώ και χρόνια ήταν η επιτροπή να συγκροτείται από ένα μέλος από ΟΛΕΣ τις δημοτικές παρατάξεις ώστε να διασφαλίζεται η ισορροπία και η μη μετατροπή της επιτροπής σε ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΟ μηχανισμό της διοίκησης.

Εχθές - στο δημοτικό συμβούλιο από το οποίο έλλειπαν η ΛΑ"ΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ και η "ισχνή παράταξη" ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ η διοίκηση - ο αρμόδιος αντιδήμαρχος κ. Γερολυμάτος είπε ότι φέτος - ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΚΑΡΓΑΡΙΣΤΕΡΑ - τα μέλη της επιτροπής θα περιοριστούν σε πέντε και από τις πέντε παρατάξεις της αντιπολίτευσης χωράει μόνο ένας εκπρόσωπος.

Η αντιπολίτευση αντέδρασε, ο Κουράσης (στον οποίο δικαιωματικά άνηκε η μία θέση την οποία άφησε ελεύθερη η Κουρασική) δεν δέχτηκε και υποστήριξε ότι πρέπει να γίνει ό,τι γινόταν ΠΑΝΤΑ στον δήμο, δηλαδή όλες οι παρατάξεις δια της παρουσίας τους να εγγυόνται το αδιάβλητο και αξιοκρατικό της επιλογής, αλλά ..... δεν.

Και έτσι η επιλογή θα γίνει μόνο από τον - ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ - Γερολυμάτο μόνο του.
Την τήρηση του αδιάβλητου των διαδικασιών σε ένα τέτοιας σημασίας και ιδιαιτερότητας θέμα εγγυάται ΜΟΝΟ του το 18% της τοπικής κοινωνίας το οποίο απέκλεισε το υπόλοιπο 82%!

ΣΧΟΛΙΟ 1: 
Για να προλάβουμε τις φτηνιάρικες απαντήσεις από κάτι γελοία τυπάκια που περιφέρονται στο Χαλάνδρι και η δουλειά τους - χρόνια πολλά τώρα - είναι να παίρνουν επιδοτήσεις από τον δήμο, να τις διαχειρίζονται ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΑΡΑΧΝΑ, για "την φουκαριάρα την μάνα τους" και να χυδαιολογούν τους πολιτικούς τους αντιπάλους θίγοντας τιμές και υπολήψεις - σε πληροφορούμε αναγνώστη μου ότι η συμμετοχή στην επιτροπή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞΟΔΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ, δεν είναι αυτός ο λόγος που η αντιπολίτευση απαιτεί να συμμετέχει, ΑΦΙΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΧΡΟΝΟ.

"ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΗΛΙΘΙΕ!"

ΣΧΟΛΙΟ 2: Η απόφαση αυτή θα γυρίσει ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ και θα πλήξει   την διοίκηση του δήμου, αφού τον Σεπτέμβριο θα έχει τους πάντες απέναντί της, μετά την επιλογή. Και καλό είναι να επανεξεταστεί ΣΥΝΤΟΜΑ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου