Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΕΘΝΙΚΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ


του Γ. ΠΑΠΙΔΑ
Αγαπητοί φίλοι.

Με υπομονή και στωικότητα περίμενα όλους αυτούς τους μήνες να καταλήξουν οι διαπραγματεύσεις και να τοποθετηθώ επί της τελικής πρότασης - απόφασης.

Οι επικυρίαρχοι της ευρωπαϊκής νομισματικής ένωσης Γερμανοί απόγονοι των ΝΑΖΙ νόμιζαν ότι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα παγίδευαν τον ΣΥΡΙΖΑ και θα το έσυραν σε μια ταπεινωτική συμφωνία άρα και στην διάλυσή του.


Ο Τσίπρας σοφά ενεργώντας παρουσίασε μια πρόταση συμφωνίας ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ με σκοπό να ξεβρακώσει τους τοκογλύφος - ναζι και να καταδείξει τις πραγματικές τους προθέσεις....


Και οι αλαζόνες επικυρίαρχοι τσίμπησαν και την απέρριψαν και αυτή.

Έδειξαν  έτσι αδιάντροπα τις πραγματικές τους προθέσεις που πολύ γλαφυρά το αισχρό τους ενεργούμενο Τόμσεν εξέφρασε πολύ πριν...

Τι περιμένετε, είχε πει ο Τομσεν, μια χώρα των Βαλκανίων είσαστε και τίποτα παραπάνω..
Μισθούς  Βουλγαρίας και Αλβανίας δικαιούσθε....

Η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ υπομονετικά και μεθοδικά κατάπινε όλο αυτό το διάστημα τις προσβολές και την απαξίωση των επικυρίαρχων του Βερολίνου δουλεύοντας αθόρυβα και στωικά για να μην υπάρξει τελικά καμία αμφιβολία και στον πιο δύσπιστο Έλληνα για τις καλές προθέσεις της για επίτευξη έντιμης συμφωνίας όπως έλεγε σε όλους τους τόνους.


Οι αλαζόνες όμως ήθελαν αίμα και ταπείνωση... 

Ήθελαν δυστυχία και πείνα ...

ΤΑ ΗΘΕΛΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ!!!
Ε ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΟΙ ΤΗΣ ΕΕ!!!


Αυτός ο τόπος όσο και αν τον έχετε απαξιώσει , εξευτελίσει και διαλύσει σε όλους τους τομείς θα βρει τον τρόπο και την δύναμη να σηκωθεί ξανά στα πόδια του με τις ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!!!


ΕΞΩ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Η ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ!!!


ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ ΕΘΝΙΚΑ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ !!!!


ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΟΥ ΤΡΙΤΟΥ ΡΑΙΧ !!!


Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ!!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου