Ο ΧΡΗΣΤΟΣ

ΑΞΙΑ

ΓΕΡΟΣ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ

Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Παρελθόν ο Σλούκας

«Δεν θα μείνω» απάντησε ο Κώστας Σλούκας στη διοίκηση του Ολυμπιακού κι αποχωρεί από τους Πειραιώτες!
Ο Κώστας Σλούκας δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό κι αυτό είναι οριστικό. Ο διεθνής γκαρντ συναντήθηκε με τη διοίκηση του Ολυμπιακού, με τους «ερυθρόλευκους» να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο με αυξημένες αποδοχές το οποίο όμως δεν ικανοποίησε τις απαιτήσεις του Έλληνα παίχτη. Ο 25χρονος γκαρντ, μάλιστα, υποστήριξε πως το θέμα δεν έχει να κάνει με τα λεφτά και αφορά κυρίως τον ρόλο που θα έχει στην ομάδα από τη νέα σεζόν.
Η συνάντηση που έγινε μεταξύ του Κώστα Σλούκα και των κ. Αγγελόπουλων, δεν έφερε το επιθυμητό αποτέλεσμα για τον Ολυμπιακό ο οποίος πρόσφερε 2.6 εκατ. ευρώ για τρία χρόνια, με τον διεθνή γκαρντ να μην δέχεται την προσφορά κυρίως λόγω του ρόλου που ήθελε στην ομάδα και δεν γινόταν να τον έχει.
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, υπήρξαν και κάποιοι φίλοι του Ολυμπιακού έξω από τα γραφεία των αδερφών Αγγελόπουλων, με έναν εξ αυτών να ρωτάει τον Σλούκα αν θα γίνει νέα συνάντηση και τον διεθνή άσο να απαντά πως δεν θα πραγματοποιηθεί άλλο ραντεβού, ενώ όταν του είπαν πως φεύγει για τα χρήματα, ξεκαθάρισε ότι δεν έπαιξε κανένα ρόλο στην απόφασή του το οικονομικό σκέλος.

Σ.Χ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου